Greeneggtotaal.nl heeft zijn naam niet zonder reden, op onze website vindt u alles op het gebied van de Big Green Egg barbecues. Naast alle verschillende modellen, van de mini tot de XXL, en alle verschillende soorten accessoires biedt de Big Green Egg specialist ook workshops. Deze workshops zijn bedoeld om op een plezierige wijze alle ins en outs van de Big Green Egg te leren kennen. Op deze wijze kunt u de lekkerste recepten bereiden en deze gerechten natuurlijk zelf proeven. Wat het participeren in een workshop een echte toevoeging maakt aan uw Big Green Egg experience is het feit dat deze workshop door een ervaren Big Green Egg Master Chef wordt begeleid. Deze chef staat u de gehele cursus bij en is er voor al uw vragen. Op deze wijze leert u alle verschillende basiswerkingen en temperaturen van de barbecue kennen zodat u thuis precies weet welke kookmethode of temperatuur het best past bij het gerecht dat u wilt bereiden. Voor diegenen die al bekend zijn met de barbecue zijn er daarnaast workshops voor ‘gevorderden’ om complexe bereidingswijzen onder de knie te krijgen. Lees hieronder wat de cursussen zo interessant en voordelig maakt.

Wat kunt u verwachten van de workshops?

Om de Greeneggtotaal workshops aan zoveel mogelijk mensen te kunnen aanbieden zijn deze te boeken in drie verschillende locaties door Nederland. Op dit moment zijn er locaties in Groningen, Noord-Brabant en Gelderland. De tijden en datums verschillen per locatie, meer informatie vindt u op de cursuspagina’s via de links op deze pagina. Er zijn twee verschillende soorten workshops, namelijk de Basistechnieken-Workshop en de Masterclass-Workshop. De namen verraden zichzelf al, via de eerstgenoemde workshop leert u de basis van de Big Green Egg kennen, via de laatstgenoemde workshop kunt u zich verdiepen in complexere bereidingswijzen. De Basistechnieken-Workshops worden op alle drie de locaties gegeven; de Masterclass-workshop wordt gegeven in Noord-Brabant en Gelderland. De cursussen duren vier tot vijf uur afhankelijk van de cursus die u heeft gekozen en zijn even voordelig. Denkt u al het een of ander te weten van de barbecue, schroom dan niet om voor de Masterclass te kiezen. De prijzen zijn inclusief drie consumpties en er zijn verschillende Big Green Eggs beschikbaar voor de workshops. Zo leert u de barbecues op een leuke manier kennen!

Voordelig

Naast het plezier wat een Big Green Egg cursus u kan bieden, kan het participeren in de workshop u voordeel bieden. Het aanschaffen van deze exclusieve barbecue is voor sommigen een grote stap, maar door mee te doen aan de workshop kunt u eerst het genot van de barbecue ervaren. Nadat u zelf hebt ervaren hoe de barbecue werkt en of dit past bij uw behoeftes, kunt u besluiten wel of geen Big Green Egg aan te schaffen. Kiest u ervoor het groene ei aan te schaffen, dan krijgt u ter waarde van 79,50 euro aan accessoires naar keuze. De workshop kost u in dat geval dus niks.

Kijk voor meer informatie over de workshops op de workshop-pagina’s per locatie. Hier vindt u alle contactgegevens en inschrijfinformatie.

Alle workshops starten om 13.00 u en eindigen tussen 17.00 en 18.00 u.  

Inschrijven

Inschrijving Workshop

  • Voer een getal tussen 0 en 20 in.
  • Groningen 27 augustus
scroll up
WhatsApp chat