Wallo
Serie

Cabin
Serie

Specials
Serie

en bekijk ook de Accessoires

Barts Food Factory

 

De Barts Food Factory buitenkeukens van beton kun je helemaal zelf samenstellen in verschillende maatvoeringen. Je buitenkeuken op maat van beton is een prachtige en blijvende aanwinst voor je tuin. Beton is puur en natuurlijk. Het laat zich prachtig combineren in elke tuin en is bestand tegen weer en wind. Je geniet er makkelijk 15 jaar lang van. En wil je de buitenkeuken verplaatsen of uitbreiden? Dan kan dat eenvoudig.

Kies uit de serie Wallo, Cabin of Specials en stel je ideale buitenkeuken samen.

De Betonnen buitenkeukens kunnen worden samengesteld in de kleur grijs of antraciet.

Wallo

 

De Wallo serie buitenkeukens kenmerkt zich door rustige lijnen en eenvoud.
Compact en toch compleet. Ideaal voor in kleinere tuinen en bij elke stijl, van modern tot landelijk.

De basis van de Wallo serie is opgebouwd door het opstapelen van de U-vorm betonelementen. De hoogte varieert meestal van 90 cm tot 150 cm. Als we de juiste hoogte hebben bepaald, passen we de werkbladen en planchetten op de gewenste positie toe. Je kunt de Wallo buitenkeuken niet alleen in de hoogte, maar ook in de lengte uitbreiden. Denk hierbij aan de Wallo 300 of Wallo 450.

Cabin

 

Met breedtes van 200 cm. of 350 cm. heb je alle ruimte om je zonnigste gerechten te bereiden. De ‘cabins’ zijn opbergvakken van bewerkt staal die je vrij in het ontwerp kunt opnemen. Ze zorgen voor doordachte verhoudingen en geven je alle ruimte om op te bergen wat je wilt, van houtblokken tot je wijnen in een rek van eikenhout.

De Cabin serie is opgebouwd uit dezelfde U-vorm betonelementen zoals in de Wallo serie, maar in deze serie maken we gebruik van stalen opbergvakken. Hierdoor kun je de U-vorm betonelementen anders indelen. De achterzijde van de Cabin serie geeft ook een prachtig aanzicht, wat de Cabin serie ideaal maakt om je buitenruimte te verdelen in zones.

Specials

 

Om een buitengewone buitenkeuken waar te maken, gaan we soms buiten de gebaande paden. Samen met onze opdrachtgevers komen we tot nieuwe inzichten en ideeën. Zo ontstaan nieuwe elementen, nieuwe producten en nieuwe stijlen – altijd in lijn met onze visie op een goede buitenkeuken.

Accessoires

Buiten koken is populairder dan ooit, dus zijn er ook veel mooie accessoires verkrijgbaar voor in je buitenkeuken. Barts Food Factory is fan van de volgende selectie.

Houd je van barbecueën op houtskool, kies dan voor bijvoorbeeld een Big Green Egg of Primo grill. Liever sneller en praktischer buiten koken? Dan is een OneQ, Ferleon of Napoleon grill iets voor je. Heb je al een specifieke barbecue in gedachten of er al een in bezit? We bekijken dan graag of we het in jouw buitenkeuken kunnen bouwen.

Snijplank

Primo Grill

Opbergrek

OneQ Gasgrill

Napoleon Gasgrill

Koelkast Husky

Koelkast Bull

Keramische voetjes

Houten krat

Ferleon Patio Cooker

BGE Medium

BGE Large

Alfa pizza-oven