• Nu besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €30, met uitzondering van Houtskool
  • Levering in 🇳🇱 + 🇧🇪

Betalingen

Betaalmogelijkheden

Betalen houden wij graag simpel en veilig, dit kan bij ons op 10 manieren!

iDEAL

Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Creditcard

Bij Greeneggtotaal.nl zijn creditcards van o.a. MasterCard en Visa van Nederlandse en Belgische aanbieders meer dan welkom.

Overboeking

Maak het openstaande orderbedrag over wanneer het jou uitkomt. Wij versturen je bestelling direct wanneer de betaling ontvangen is!

GreenEggTotaal Cadeaubon

Cadeaubonnen. Leuk om te krijgen. Maar nog leuker om er één weg te geven.

PayPal

Bij Greeneggtotaal.nl kun je natuurlijk ook betalen met PayPal.

Betalen bij levering

Bij Greeneggtotaal.nl kun je ook betalen bij levering! Wil je liever niet vooruit betalen maar pas als alles keurig geleverd en geïnstalleerd is? Kies er dan voor om te pinnen of contant af te rekenen bij levering. Onze mobiele pin zorgt er voor dat je kunt afrekenen bij één van onze eigen bezorgers. Dit is mogelijk bij bestellingen vanaf €1250,00 euro.

AfterPay

Betalen middels AfterPay, dat doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden.

Betaling mislukt of geweigerd?

Wanneer de betaling door ons is ontvangen kunnen wij van start gaan om de order te verwerken! We doen er alles aan de bestelling dezelfde dag te versturen, maar dat kan alleen als wij de betaling ontvangen hebben. Gaat het nooit mis? Nou ja, bijna nooit. Wanneer de betaling vertraagd bij ons binnenkomt kan het gebeuren dat je bestelling een dag vertraagd is. De oorzaak hiervan kan een storing bij je bank zijn.

Betaling gedaan per iDEAL?

Maar twijfel je of dit goed is gegaan? Check dan even of het bedrag daadwerkelijk is afgeschreven. Is dit niet het geval, dan is de betaling niet gelukt en is de bestelling niet goed bij ons doorgekomen. Wij adviseren dan om de bestelling opnieuw te plaatsen of contact met ons op te nemen.

Is het bedrag wel afgeschreven, maar heb je nog geen orderbevestiging ontvangen? Dan raden wij aan om even te wachten. Het kan tot 1 uur duren voordat wij de betaling hebben ontvangen. In sommige gevallen kan het zijn dat de orderbevestiging in je spam-box terecht is gekomen. Controleer daarom deze ook altijd.

Na 1 uur nog geen orderbevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op en helpen wij je graag verder!

Afgekeurde creditcard betalingen?

Het kan gebeuren dat de betaling wordt geweigerd, wat natuurlijk erg vervelend is. Helaas hebben wij geen inzage in de redenen daarvan. Vaak heeft het te maken met limietinstellingen. De bestelling wordt automatisch geannuleerd en er zal geen geld worden afgeschreven. Bestelling toch graag ontvangen? Probeer dan een andere betaalmethode of neem contact met ons op.

Waarom controleren wij creditcard betalingen?

Om je te beschermen tegen frauduleuze betalingen controleren wij alle creditcard betalingen. Creditcard betalingen zijn namelijk gevoelig voor fraudeurs. Betalingen worden aan de hand van een groot aantal criteria objectief en automatisch goed- of afgekeurd. Een betaling wordt bijvoorbeeld afgekeurd, wanneer er onjuiste gegevens worden ingevuld, zoals bijvoorbeeld een verlopen vervaldatum of een onjuiste CVC-code.

Factuur inzien?

De factuur ontvang je per mail bij de orderbevestiging. Wanneer je een account hebt kun je daarin ook je factuur terugvinden.

Terugbetaling

Kies je bij een retour voor geld terug?  Geen probleem, dit storten wij direct na ontvangst terug op je rekening.

Zakelijke rekening

Zakelijke klanten kunnen bij ons ook op rekening aankopen. Bij zakelijke bestellingen kun je je bestelling per mail doorgeven via contact@greeneggtotaal.nl. Wij nemen dan altijd persoonlijk contact met je op om een afspraak te maken voor levering.

Greenegg Tafel-2

Kom je er niet uit?

Heb je nog meer vragen over onze producten óf onze services? Dan helpen wij jou graag verder. We zullen er alles aan doen om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt.

Je kunt contact opnemen met ons via de onderstaande mogelijkheden.

Maar je kunt ons natuurlijk ook bellen via 016 750 06 23

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons