Bezorgen en afhalen

Bezorgen en afhalen

Bezorgservice

Wanneer je vóór 16:00 uur bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag door ons verzonden. De Big Green Egg wordt kosteloos door ons bezorgd op het moment dat het jou uit komt. Wij bieden ook de service aan om de Big Green Egg te komen installeren door onze EGGsperts. Het installeren doen wij tegen een meerprijs van €85,00 euro. Heb je vragen over het gebruik, stel ze gerust aan één van onze EGGsperts tijdens de installatie!

Ben je niet thuis? Dan wordt je bestelling, indien mogelijk, bij de buren afgeleverd, of komt de bezorger de eerstvolgende werkdag nog eens bij je langs. Wanneer je bestelling is bezorgd ontvang je automatisch een bericht.

Bezorgopties

GreenEggTotaal heeft diverse bezorgopties. Zo kunnen wij je bestelling op ieder gewenst adres binnen Nederland en België afleveren. Bij het afronden van de bestelling kun je de gewenste bezorgoptie kiezen.

Bij de persoonlijke levering inclusief montage komen wij zelf jouw Big Green Egg leveren. Voorafgaand aan de levering maken we in overleg een leverafspraak. Vaak kan dit al binnen twee werkdagen!

We leveren de EGG volledig gemonteerd bij je thuis en uiteraard plaatsen we hem op de door jou aangewezen plek. Onze EGGsperts kunnen al je vragen beantwoorden en zullen de nodige basisinformatie toelichten.

Kies je voor persoonlijke levering? Dan spreken we een dagdeel met je af zodat je niet de hele dag zit te wachten. Ook bellen we vooraf nog even wanneer we onderweg zijn. Wel zo makkelijk!

Onze wel gewaardeerde montage service houdt in:

  • Compleet gemonteerde levering (in sommige gevallen vind de montage bij jou thuis plaats);
  • Persoonlijke levering op het moment dat het jou uitkomt;
  • Startklaar op de gewenste plek bij jou in de tuin;
  • De basisinformatie over het gebruik wordt toegelicht;
  • Ook eventuele overige vragen kunnen worden gesteld bij de levering;
  • Geen afval of karton, dat nemen we direct weer mee!

Voor deze service betaal je een meerprijs van €85,00 euro. We ontzorgen je met de installatie en dat zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt en zeker weet dat je Big Green Egg op de juiste manier is geïnstalleerd!

Gratis levering

Kies je voor gratis levering, dan wordt de Big Green Egg de volgende dag ongemonteerd bij jou thuis geleverd door een externe transporteur. De montage is daarbij niet inbegrepen.

Er wordt een duidelijke Nederlandstalige handleiding meegeleverd. Gemiddeld bedraagt het installeren van de Big Green Egg ongeveer tussen de 45 en 90 minuten.

Green Egg afhalen

Uiteraard ben je ook van harte welkom jouw bestelling af te halen! We helpen je graag de Big Green Egg in te laden! Ook kun je dan meteen een kijkje nemen in onze showroom!

Gratis bezorging: De volgende dag bij bestellingen vanaf €40,00 euro. M.u.v. zondag.

Op afspraak bezorgd: Bij aankoop van uw Big Green Egg maken wij altijd een afspraak voor levering wanneer het jou uitkomt! Ook in het weekend.

Bezorging DHL Pick-Up point: Selecteer het gewenste afhaalpunt en haal je bestelling zelf op wanneer het jou uitkomt. Hierbij geldt ook weer gratis bezorging vanaf €40,00 euro.

Ophalen in de winkel: Dit is mogelijk op onze locatie in Steenbergen, bekijk hier de actuele openingstijden.

Track & Trace

Op het moment dat je bestelling bij ons de deur uit gaat, ontvang je van ons een mail met daarin de verzendgegevens, zodat je de bestelling kunt volgen.

Mocht je nog vragen over je bestelling hebben dan staan wij iedere dag vanaf 09:00 tot 17:00 uur klaar!

Bevalt het product niet? Dan kan je het zonder reden retourneren, waarna wij het volledige aankoopbedrag crediteren. Dit kan binnen 30 dagen, daarbuiten in overleg.

Bezorgkosten

Bestelling met een waarde van €40,0o euro of hoger worden gratis door ons bezorgd door geheel Nederland en België.
Voor bestellingen onder de €40,00 euro hanteren wij €5,95 euro verzendkosten.
Voor bestellingen met houtskool, totaal boven de 19,5 kg hanteren wij €7,95 euro verzendkosten.

Vertraagde levering

Vandaag besteld, morgen in huis. Dat is onze belofte en daar kan je op vertrouwen.

Gaat het dan nooit mis? Nou ja, bijna nooit. Als het dan toch mis gaat, kun je er van uitgaan dat we alles-op-alles zetten om je bestelling alsnog zo snel mogelijk te bezorgen.

Pakket niet ontvangen?

Je verwacht een bestelling maar deze is niet geleverd. Dat is erg vervelend, maar geen zorgen. Wij doen er alles aan om je bestelling alsnog zo snel mogelijk te leveren.

Controleer hierbij de onderstaande punten:
1. De Track& Trace gegevens, hierin staat aangegeven waar je bestelling geleverd is of wat er aan de hand is.
2. Klopt het bezorgadres?
3. Je brievenbus? Heb je een niet-thuis-bericht ontvangen van onze bezorger? Mogelijk is je bestelling bij de buren afgeleverd? Of heeft de bezorger een nieuw bezorgmoment ingepland? Je vindt het terug op het niet-thuis-bericht.

Je bestelling alsnog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

Is je bestelling beschadigd geleverd?

Neem dan contact met ons op en wij sturen je een nieuw product!

Afhaalopties

Je kunt je bestelling ook afhalen in onze vestiging in Steenbergen. Indien je dit wenst kun je dit aangeven bij het afronden van je bestelling.

Greenegg Olie

Kom je er niet uit?

Heb je nog meer vragen over onze producten óf onze services? Dan helpen wij jou graag verder. We zullen er alles aan doen om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt.

Je kunt contact opnemen met ons via de onderstaande mogelijkheden.

Maar je kunt ons natuurlijk ook bellen via 016 750 06 23

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons