• Nu besteld, dinsdag in huis
  • Gratis verzending vanaf €30, met uitzondering van Houtskool
  • Levering in πŸ‡³πŸ‡± + πŸ‡§πŸ‡ͺ

Celebrating 50 Years

De afgelopen 50 jaar is Big Green Egg uitgegroeid tot een wereldwijd geliefd merk. Iets wat Ed Fisher, grondlegger van Big Green Egg Inc., in de jaren 70 nooit had durven dromen toen hij de kamado in de westerse wereld introduceerde en het kooktoestel tot in detail perfectioneerde.

Dit bijzondere jubileum biedt niet alleen een gelegenheid om terug te kijken op de indrukwekkende reis die Big Green Egg heeft afgelegd, maar ook om vooruit te kijken naar de culinaire avonturen die nog in het verschiet liggen. Om het 50 jarig jubileum van Big Green Egg te vieren hebben wij maar liefst 9 feestelijke deals voor je klaarstaan!

50 Years Big Green Egg πŸŽ‰
50 Years Big Green Egg πŸŽ‰
Otto Wilde
50 Years Big Green Egg πŸŽ‰
50 Years Big Green Egg πŸŽ‰

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal β€” denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons