• Nu besteld, dinsdag in huis
  • Gratis verzending vanaf €30, met uitzondering van Houtskool
  • Levering in 🇳🇱 + 🇧🇪

Maak je Big Green Egg compleet
met een handige tafel!

De Big Green Egg komt in verschillende varianten: een model met standaard onderstel of een zonder onderstel om in een van onze speciale tafels te plaatsen. Door een exemplaar met onderstel te bestellen weet je zeker dat je de Big Green Egg eenvoudig kunt verplaatsen. Vanaf het model Small is de Big Green Egg immers te koop met wieltjes, aangezien ook dit kleine model al 35 kilogram weegt. De 2XL weegt zelfs 220 kilogram! Bij een standaard onderstel ontbreekt echter extra opberg- of werkruimte.

Een Big Green Egg zónder onderstel is daarentegen uitermate geschikt om in of op onze verschillende modellen tafel te plaatsen. Voor de Big Green Egg Mini-Max, Small, Medium Large en XL kunt u deze tafels bij ons kopen, in verschillende varianten en maten en zo goedkoop als u wilt. Zo kunt u comfortabel en veilig koken in een duurzame buitenkeuken. Alle tafels zijn bovendien moeiteloos te verrijden door de vier zwenkwielen, waarvan twee geremd, met uitzondering van de Butcher Block tafel. Wij hebben regelmatig producten in de sale, dus houdt onze aanbiedingen in de gaten!

Veilig koken

Met een stevige tafel voor de Big Green Egg kookt u altijd veilig, welke variant u ook kiest. Al onze tafels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en staan solide op hun poten. De Big Green Egg past perfect in de uitsparing in het ruime werkblad. Zo staat het apparaat vast in het frame van de houten, stalen of betonnen tafels. De verankering van de Big Green Egg voorkomt dat deze kan kantelen.
Enkele varianten van onze tafels zijn bovendien standaard of optioneel uitgerust met een opbergkast. Hierin kunt u al uw specerijen, kookgerei en accessoires voor de overzichtelijk opruimen als u deze niet op het royale werkblad kwijt kunt of wilt. De opbergruimte houdt scherpe messen, spiesen en andere gevaarlijke instrumenten buiten het bereik van kinderen of onoplettende volwassenen.
Daarnaast houden de geremde zwenkwielen de tafel op zijn plek, zodat de mobiliteit van de Big Green Egg niet ten koste gaat van de veiligheid.

Big Green Egg tafels

Aanpassen aan de beschikbare ruimte

 

Onze tafels zijn ook aan te passen aan de beschikbare ruimte, of uw tuin of balkon nu groot of klein is. Zo is bij de eenvoudigere houten uitvoeringen maatwerk mogelijk, zoals de Steigerhout Tafel en de Douglas Tafel. Daarmee kan van de standaard maten worden afgeweken. Informeer per e-mail of telefoon wat de mogelijkheden zijn.

Andere varianten, zoals het Meubel “RS” Design en de Concrete Ferno, beschikken over uitschuifbare of opklapbare onderdelen. Deze breiden het werkoppervlak verder uit, indien dit gewenst en mogelijk is. Het flexibelste model tafel dat wij voor de Big Green Egg aanbieden is het Modulair Tafel Systeem. Hiermee kunt u zelf uw buitenkeuken samenstellen. Kies een frame en voeg hier de gewenste uitbreidingen en inlegstukken aan toe.

Mobiele buitenkeuken

Vrijwel al onze tafels zijn voorzien van vier zwenkwielen, waarvan twee met rem. De toegepaste technieken en gebruikte materialen maken namelijk van de Big Green Egg een kwaliteitsproduct, maar geven het ook het nodige gewicht mee. Met de wielen zijn de tafel en Big Green Egg eenvoudig te verplaatsen. Zo kunt u steeds een geschikte plek opzoeken om met de grill aan de slag te gaan, of juist om de buitenkeuken ergens beschut neer te zetten. De rem houdt de tafel vervolgens op zijn plek, als u eenmaal bent waar u zijn moet.

Big Green Egg tafels

Duurzame materialen

Het gebruik van hoogwaardige materialen voor onze Big Green Egg tafels garandeert een duurzame buitenkeuken. Onze tafels zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en blijven jarenlang bruikbaar én mooi.
De gekozen soorten (hard)hout, zoals eiken-, douglas- of steigerhout, zijn van nature duurzaam en/of behandeld. Voor de afwerking zijn RVS elementen gebruikt, waardoor roestvorming onmogelijk is. De tafels met stalen frames zijn sierlijk én functioneel. Het staal is voorzien van een poedercoating, wat de tafel een industriële, moderne look geeft en uitermate weersbestendig maakt. Uiteraard is beton van zichzelf al een zeer duurzaam materiaal, maar ook onze betonnen tafels zijn geïmpregneerd. Daardoor krijgen vlekken geen kans en zijn deze eenvoudig te verwijderen.

Voor onze tafels zijn ook speciale afdekhoezen beschikbaar. Deze zijn op maat gemaakt en beschermen de Big Green Egg en de tafel tegen regen en wind. De hoes is makkelijk aan te brengen door de rits op elke hoek. Aan de voor- en achterzijde is de afdekhoes geventileerd, wat schimmelvorming onder de hoes voorkomt.

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons