• Nu besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €30, met uitzondering van Houtskool
  • Levering in 🇳🇱 + 🇧🇪

Heb je zin om lekker de BBQ’en, maar wil je ook met jouw gasten praten? En heb je weinig inspiratie, omdat je al van alles gemaakt en geprobeerd hebt? Dan hebben wij de beste oplossing. Met BBQ catering kun jij lekker genieten, terwijl je proeft van de smakelijkste gerechten.

Wij begrijpen dat jij misschien zin hebt in Picanha van de Big Green Egg. Of in Portobello of gegrilde groenten. En heb je altijd al eens Chinees buikspek of wildzijn-filet van de BBQ willen eten? Als je niet goed weet hoe je het moet klaarmaken of als je er de tijd (of het geduld) niet voor hebt bieden wij je de oplossing: BBQ catering.

5 voordelen van BBQ catering

Die catering met een barbecue biedt namelijk allerlei voordelen. Wij zetten de 5 meest belangrijke voor je op een rij:

  1. Lekker met de gasten kletsen
  2. Unieke smaken en nieuwe gerechten
  3. De beste ingrediënten
  4. Leren van de meesters
  5. Lekker snel opgeruimd

1. Lekker met de gasten kletsen

Wat is er vervelender dan een barbecue waarvoor je gezellige gasten uitnodigt, terwijl je zelf steeds bij het vlees staat? Als je kiest voor BBQ catering heb je zelf geen kookboek nodig om uit te lezen en zorg je ervoor dat je lekker veel bij de gasten kunt zijn. Het is het leukste cadeau dat je jezelf en anderen kunt geven.

De BBQ-kok gaat aan de slag met het vlees, zodat jij er geen omkijken naar hebt. In plaats daarvan eet je gezellig met de gasten mee, terwijl de kok laat proeven wat voor lekkers er van de barbecue komt.

2. Unieke smaken en nieuwe gerechten

Zelfs de meest doorgewinterde thuiskok kent niet alle gerechten. Dat betekent dat je hoe dan ook een aantal nieuwe smaken zal ontdekken. Zo weet je met BBQ catering bij je thuis zeker dat je anders zal eten dan wanneer je er weer een kookboek bij pakt.

In plaats daarvan ervaar je een uniek cadeau, met smaken zoals je die niet eerder hebt geproefd. Sterker nog, de kans is groot dat je verrast bent door wat voor lekkers er allemaal van de barbecue blijkt te kunnen komen.

3. De beste ingrediënten

De BBQ-kok voor de catering koopt de lekkerste ingrediënten in. Dat geldt voor het vlees, voor de vis en bijvoorbeeld de groenten. Het fijnste daarvan is dat ze heerlijke smaken hebben, om hap voor hap van te genieten. Dankzij BBQ-catering ga je extra genieten van wat voor lekkers er eigenlijk allemaal te krijgen en te bereiden valt.

4. Leren van de meesters

En houd je er zelf ook van om op de Big Green Egg BBQ lekkere gerechten klaar te maken? De kans is groot dat de catering-kok je daarin het een en ander kan leren. Het is de moeite waard om een paar vragen te stellen of goed op te letten als de kok er voor je mee aan de slag gaat. Wie weet steek je er inderdaad nog wat van op.

5. Lekker snel opgeruimd

Ten slotte is het na de BBQ catering natuurlijk lekker snel opgeruimd. Je hoeft zelf de vaat niet te doen. Sterker nog, je hoeft de barbecue niet eens schoon te maken. Daar zorgt de cateraar allemaal voor. Zo kun jij lekker doorgaan met borrelen, om samen na te genieten van het heerlijke eten.

BBQ catering aan huis: heel gezellig!

Denk je aan BBQ catering aan huis? Het is heel gezellig, zeer smaakvol en bovendien lekker makkelijk omdat je niets hoeft op te ruimen. Wat dat betreft zijn er eigenlijk alleen maar voordelen, dus boek de catering online.

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons