• Nu besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €30, met uitzondering van Houtskool
  • Levering in 🇳🇱 + 🇧🇪

Met welke lockdown hobby ga jij je de komende tijd vermaken? Er lijkt geen einde te komen aan de maatregelen. En precies als het allemaal weer wat beter gaat komt er ineens een nieuwe klap: ‘Nederland gaat weer op slot’.

Het risico is groot dat we daar nog wel een tijdje mee te maken blijven houden. Hoog tijd dus om een lockdown bezigheid te zoeken. Een hobby voor thuis, waar je mee aan de slag kunt als de rest van het land weer dicht is.

Van lockdown naar lockdown

Natuurlijk hadden we allemaal gehoopt dat het anders zou gaan. En dat je bepaald geen lockdown bezigheden had hoeven zoeken.

Toch is het niet zo gelopen, het blijkt keer op keer nodig om bijvoorbeeld de horeca en de winkels weer te sluiten. Om van de cafés, de kroegen en de bars nog maar niet te spreken. Die zijn amper open geweest sinds de eerste sluiting en het ziet er niet naar uit dat daar snel verandering in komt.

Het wordt daarom steeds belangrijker om een lockdown hobby voor thuis te zoeken. Dat lijkt de enige plek waar we met zekerheid steeds meer van onze tijd gaan doorbrengen.

Waar kun je nog heen?

Want, waar kun je op dit moment nog geen? In de zomermaanden gaat het vaak beter. In de herfst wordt het al lastiger en in de wintermaanden gaan het land weer op slot. Eerst sluiten de theaters en de pretparken, daarna de horeca en uiteindelijk ook de winkels.

Een koffie-to-go lijkt alles wat er mogelijk is. En een wandeling natuurlijk, maar na een tijdje ken je de verschillende routes waarschijnlijk helemaal uit je hoofd. Dan wil je dus wat anders, maar er kan helaas zo weinig. Je zal het moeten doen met de lockdown bezigheden die je thuis kunt uitvoeren. Een hobby, dat is waar je naar op zoek bent.

Wat kan er nog wel?

Wat er bijvoorbeeld nog wel kan is thuis aan de slag met lekker eten. Er zijn allerlei boxen van restaurants beschikbaar. En je kunt natuurlijk nog gewoon naar de slager of de supermarkt. Die zijn ‘essentieel’, dus blijven gelukkig gewoon open.

Het is de kunst om het daarmee bijzonder te maken. En om (binnen de maatregelen) een paar anderen uit te nodigen waarmee je dat kunt delen. Zo zorg je ervoor dat je thuis een hobby kunt uitoefenen waar je samen met hen plezier aan beleeft.

Investeer in thuis en de tuin

Dus investeer in jouw thuis en in de tuin. Daarmee zorg je ervoor dat je de ruimte hebt om anderen uit te nodigen. En dat je daar in de tussentijd zelf mee aan de slag kunt.

Wist je bijvoorbeeld dat je zelf een buitenkeuken kunt timmeren? Of dat je een vlonder of veranda kunt maken? Daarin zorg je ervoor dat je straks heerlijk met anderen kunt eten.

En ben je minder handig, maar wil je het wel graag gezellig maken? Kijk naar de keuken of de eettafel. Hoe zorg je er daar voor dat je de sfeer van een restaurant na kunt maken? Maak het gezellig en bijzonder.

Barbecueën op een Big Green Egg

Een uitstekende keuze is dan de Big Green Egg. Het is misschien wel de beste barbecue die er is. Daarmee kun je anderen én jezelf iedere keer uitdagen, verrassen en enorm verblijden.

Dus zoek je een lockdown hobby die het bijzonder maakt, zelfs als alles om ons heen weer dicht gaat? Bestel de Green Egg online, dan heb jij in ieder geval altijd iets om je helemaal mee uit te leven.

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons