De absolute must voor iedere mooie tuin: een buitenkeuken

Wat mag er absoluut niet ontbreken in een tuin? De buitenkeuken!

Het is de makkelijkste, leukste én gezelligste manier om te koken in de tuin. Dankzij de tweede keuken geniet je nog meer van iedere zomeravond én zal je merken dat anderen graag bij je komen eten. Dat wordt dus genieten de komende zomer, dankzij een buitenkeuken van Ofyr en bijvoorbeeld een Big Green Egg voor het betere grillwerk.

Lekker lange zomeravonden in de tuin

Hoe vaak heb je de afgelopen tijd lekker lang buiten gezeten op een zomeravond? Waarschijnlijk niet zo vaak, omdat daar meer voor nodig is dan een paar stoelen. En zelfs met een tafel en een warm zonnetje kom je er niet zomaar.

Het wordt pas echt gezellig met een buitenkeuken. Daarmee zorg je er namelijk voor dat jullie gedurende de avond lekker kunnen blijven eten en drinken. En minstens zo belangrijk, ook tijdens het koken hoeven jullie tijdens de tweede keuken niet tussendoor even naar binnen.

Nooit meer binnen opgesloten

Dus wordt het echt lekker warm in Nederland (en dat lijkt steeds vaker het geval in de zomer)? Dan kun je gewoon koken in de tuin. Het is niet meer nodig om je binnen op te sluiten, terwijl de rest lekker naar buiten kan.

Dankzij een complete buitenkeuken heb je daar alles bij de hand om heerlijk te koken. En natuurlijk kun je dat doen op de barbecue, al heb je ook allerlei andere mogelijkheden. Zo zorg je ervoor dat je smakelijke gerechten kunt bereiden, zoals je dat anders ook thuis zou doen.

Tip: bovendien voorkom je met een buitenkeuken het steeds heen en weer lopen. Natuurlijk kun je alles van binnen gewoon naar buiten brengen, maar het moet ook weer terug. Met een buitenkeuken zorg je ervoor dat je veel langer en veel meer met jouw gasten kunt zitten.

Naar eigen wens te ontwerpen

En zo’n buitenkeuken, moet die er niet volgens bepaalde simpele standaarden uitzien?

Er is tegenwoordig veel meer mogelijk. Sterker nog, je kunt de keuken helemaal naar wens ontwerpen als je dat wilt. Dus zoek je een manier om de keuken bijzonder te maken? Of wil je die zo goed mogelijk laten aansluiten bij de rest van de inrichting en indeling van de tuin?

Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om de tuin te ontwerpen aan de hand van de keuken die je binnen gebruikt. Dan is het dus net of je binnen staat, maar heb je in dit geval geen dak boven je hoofd. Op die manier kun je in de tweede keuken koken zoals je dat gewend bent. En sta je tegelijkertijd toch gewoon bij de andere gasten, zodat je die geen moment hoeft te missen

Tip: en vind je het juist lastig om te bedenken hoe de keuken buiten er dan uit moet zien? Onder andere op Pinterest zijn allerlei voorbeelden te vinden van prachtige keukens om buiten te koken.

Aanbod van Ofyr (met een Big Green Egg)

De buitenkeukens kun je zo mooi en bijzonder maken als je zelf wilt. Een goed voorbeeld zijn de keuken van Ofyr. Daarin heb je alles tot je beschikking wat je nodig hebt, ziet het er prachtig uit en zijn de materialen goed geschikt voor buiten.

Dus wil je de wijnglazen alvast bij de hand houden? Of de voorraadkast open maken zodat je er meteen bij kunt? Het kan met de tweede keukens voor buiten van Ofyr. Daarin vind je alles wat je nodig hebt. Bovendien integreer je eenvoudig een Big Green Egg. Zo kun je jouw vlees- en visgerechten bereiden op misschien wel de beste barbecue. Zodat je de volgende keer misschien niet eens meer naar binnen wilt om te koken.

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons