• Nu besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €30, met uitzondering van Houtskool
  • Levering in 🇳🇱 + 🇧🇪

Zo organiseer jij de gezelligste buurt BBQ

Het is jouw beurt voor de buurt barbecue, leuk! Dat wordt vast heel gezellig als je iedereen uit de straat uitnodigt. Om het voor de kinderen en alle volwassenen leuk te maken delen we een paar handige tips. Zo weet je zeker dat het een geslaagde BBQ wordt, waarbij er voor iedereen iets wils te vinden is.

5 tips om het met de hele straat gezellig te maken

De gezelligste buurt barbecue organiseer je met een paar handige tips:

  • Bouw het samen op
  • Hang gezellige verlichting op
  • Speel sfeervolle achtergrondmuziek
  • Bereid een paar smakelijke gerechten
  • Verzamel bij de BBQ
Catering

1. Bouw het samen op

Wist je dat anderen het ontzettend leuk vinden om je te helpen tijdens het opbouwen? Nodig een aantal kinderen en hun ouders uit om het samen op te gaan bouwen. Je zal merken dat het daar meteen gezellig van wordt. En dat jullie elkaar alvast een beetje beter leren kennen, als de buurt BBQ een nieuw initiatief is.

2. Hang gezellige verlichting op

Misschien ga je barbecuen als het al vroeg donker wordt. Een beetje verlichting is dan heel handig, zodat je goed kunt zien wat je doet. Hang daarnaast alvast wat gezellige verlichting op. En sterker nog, doe dat ook als het voorlopig nog niet donker wordt. Met een sierlijke lichtslinger of andere feestelijke verlichting ziet het er meteen een stuk gezelliger uit.

3. Speel sfeervolle achtergrondmuziek

Tijdens de gezelligste buurt barbecue willen jullie natuurlijk lekker met elkaar kletsen en de kinderen laten spelen. Speel daarom wat sfeervolle achtergrondmuziek, die je niet te hard zet. Kies voor Nederlandstalige nummers of gebruik gewoon de top 40. Maak het niet te ingewikkeld en speel het liefst muziek waar je makkelijk een beetje mee mee kunt zingen.

4. Bereid een paar smakelijke gerechten

Zorg ervoor dat je een aantal smakelijke gerechten bereidt op de barbecue. Op die manier is er voor ieder wat wils, ook als iemand graag vegetarisch wil eten of niet houdt van de bekende hamburgers en de worsten. Bovendien maak je het voor jezelf veel leuker met bijvoorbeeld:

5. Verzamel bij de BBQ

Ten slotte verzamel je natuurlijk rond de BBQ. Het gaat om de gezelligste buurt barbecue, dus zorg ervoor dat er genoeg ruimte is om daar samen omheen te gaan staan. Let op: houd de kinderen goed in de gaten, omdat de BBQ natuurlijk heet is.

Big Green Egg voor jouw buurt BBQ

En kies je voor een Big Green Egg als jouw barbecue om de hele buurt blij mee te maken? Dan organiseer je die leuke bijeenkomst voortaan zowel in de zomer als ook in de winter. Op die manier heb je heel het jaar door reden genoeg om er een feestje van te maken. En met de bovenstaande tips weet je zeker dat het de gezelligste buurt barbecue van de hele straat wordt.

Big Green Egg modellen

Bekijk alle Big Green Egg modellen.

Big Green Egg accessoires

Bekijk alle Big Green Egg accessoires.

Big Green Egg tafels

Bekijk alle Big Green Egg tafels.

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons