• Nu besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €30, met uitzondering van Houtskool
  • Levering in 🇳🇱 + 🇧🇪

Welke accessoires heb je nu écht nodig?

 

We horen het vaak, en we snappen het ook, er zijn zoveel accessoires dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar welke gereedschappen heb je nou echt nodig voor een barbecue? We zetten het voor je op een rij, om het BBQ’en een stuk leuker en makkelijker te maken. Want, hoe zorg je ervoor dat je alles goed kwijt kan en warm kunt houden? En hoe weet je eigenlijk wanneer het vlees goed gaar is?

 

Wij leggen het je uit aan de hand van drie belangrijke gereedschappen en onderdelen voor jouw BBQ die je sowieso nodig hebt. Als je die erbij koopt zal je merken dat het een stuk makkelijker wordt. En dat je de barbecue vanzelf meer gaat gebruiken, dus dat je de investering snel dubbel en dwars terugverdient.

Must haves voor jouw barbecue

Met de Big Green Egg kies je natuurlijk al voor een geweldige Kamado van kwaliteit. Een aantal gereedschappen en accessoires maken het nog leuker om de verschillende gerechten erop te bereiden. Wanneer je een Big Green Egg bij ons aanschaft bieden we je de keuze uit een workshop of een starterspakket cadeau. Kies je voor het starterspakket dan zitten daar al de benodigde accessoires in. In dit rijtje benoemen we de accessoires die daar niet in zitten.

  • EGGspander-producten
  • Thermometer
  • Gietijzeren pan

EGGspander-producten

Het EGGspander-systeem is er in allerlei soorten en maten. Dankzij de complete sets haal je in één keer alles in huis wat je erbij nodig hebt.

Daarnaast kun je bijvoorbeeld los een ConvEEGtor bestellen, net als een Baking Stone of een Grill Rooster. Bekijk de verschillende EGGspanders, waarmee je ervoor zorgt dat je allerlei verschillende gerechten en ingrediënten kunt bereiden. De complete sets verdienen onze aanbeveling, omdat je daarmee zeker weet dat je niet misgrijpt als je culinair aan de slag wil.

Thermometer

Belangrijk is bovendien een thermometer, voor het vlees en eventueel voor andere ingrediënten die je op de BBQ bereidt. Je zorgt er daarmee voor dat je van de kern kunt meten wat de temperatuur is.

Met de BBQ thermometers voor de Big Green Egg zorg je ervoor dat je precies weet wanneer het vlees gaar is. Of wanneer het nog heel even moet, om er dan samen van te gaan genieten.

De thermometers zijn er inclusief draadloos bereik, bijvoorbeeld tot 10 of tot 50 meter. Zo zorg je ervoor dat je het langzaam garen een stuk makkelijker maakt. De BBQ in de tuin gaart het vlees, terwijl jij binnen wat anders kunt doen. Ondertussen houd je via de app in de gaten of het vlees al gaar is. Of je checkt gewoon even of het allemaal nog volgens plan gaat.

Gietijzeren pan op de BBQ

Ten slotte is het verstandig om op de BBQ gebruik te maken van gietijzeren pannen. Dit materiaal is speciaal geschikt voor de barbecue, vanwege de hoge temperaturen. Het materiaal geleidt en verspreidt de hitte uitstekend, om jouw gerechten gelijkmatig en goed gaar te krijgen. Op die manier wordt BBQ’en weer een stuk leuker, ook als je iets in de pan wilt bereiden.

Big Green Egg met de ideale accessoires

De Big Green Egg is eigenlijk pas compleet als je daar de bovenstaande drie gereedschappen of accessoires bij bestelt. Zo zorg je er namelijk voor dat je veel meer verschillende gerechten kunt bereiden. Dus wil je vaker naar buiten om daar lekker te koken? Dan zijn de accessoires en gereedschappen misschien wel de beste keuze die je kunt maken.

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons