Hét perfecte housewarming cadeau

Een housewarming?

Zoals u hoogstwaarschijnlijk wel weet is er op het moment weinig moeilijker dan vinden van een geschikt huis. Het moet van een bepaalde grootte zijn, het moet een licht huis zijn, een tuin is altijd mooi meegenomen en het moet ook nog eens duurzaam zijn – niet geheel onbelangrijk na de energiecrisis. Wanneer het dan eindelijk is gelukt om een geschikt huis te vinden is dat dan ook zeker een reden om een feestje te geven – een housewarming!

Nu nog een cadeau bedenken…

Moeilijk, maar gelukkig niet even moeilijk als het vinden van een huis, is het vinden van een geschikt cadeau voor de gelukkige(n). Want, niet alleen het huis van je vriend(in)(en) moet aan allerlei wensen voldoen, het housewarming cadeau ook! Zo is het altijd leuk om een origineel cadeau te geven. Op elke housewarming vind je planten, geurkaarsen, cadeaubonnen en keukengerei – stuk voor stuk no go’s als je iets origineels wil geven. Daarnaast moet je ook nog rekening houden met de smaak en stijl van degene(n) aan wie je het cadeau geeft, en is het altijd handig om in overweging te nemen wat deze perso(o)n(en) al hebben. Ook is er altijd nog de afweging tussen iets praktisch geven en iets symbolisch geven. Al met al is het niet het meest gemakkelijke cadeau om te bedenken.

Big Green Egg MiniMax incl. Carrier
EGG Genius Thermometer

Een Big Green Egg als housewarming cadeau

Waarom geeft u geen Big Green Egg als housewarming cadeau? Veel origineler dan dit groene ei gaan de cadeaus niet worden. Ook is het een enorm praktisch cadeau, en heeft jouw vriend(in) er nog jaren plezier van – en jij dus ook! Met dit cadeau geef jij jouw vriend(in) eindeloze bbq, bak, braad en grill opties, zowel ’s winters als ’s zomers. Daarnaast is de Big Green Egg voor alle niveaus chefs geschikt, van beginner tot expert, en past de Big Green Egg door zijn verschillende maten en uitvoeringen in elke tuin – er is geen tuin te bedenken waarin de Big Green Egg misstaat. Sterker nog, de Big Green Egg geldt als een verfraaiend element in elke tuin!

Met een Big Green Egg als housewarming cadeau maak je gegarandeerd een goede beurt!

Dus, zoek jij nog een housewarming cadeau? Kijk dan op de pagina’s hieronder om de verschillende Big Green Eggs met elkaar te vergelijken (formaat, mogelijkheden, prijs, etc.), en om de complete buitenkeukens en Big Green Egg accessoires te bekijken!

Winter header

Big Green Egg modellen

Bekijk alle Big Green Egg modellen.

Big Green Egg accessoires

Bekijk alle Big Green Egg accessoires.

Big Green Egg tafels

Bekijk alle Big Green Egg tafels.

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons