• Nu besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €30, met uitzondering van Houtskool
  • Levering in 🇳🇱 + 🇧🇪

Jij zoekt het perfecte kerstcadeau: waar begin je?

Het ideale kerstcadeau voor een man, voor jouw vader of voor een goede vriend moet vooral verbinden. En het moet iets zijn om te doen, omdat dit namelijk is waar de ontvanger zo lang mogelijk plezier van heeft.

Dus zoek je een origineel kerstcadeau? Het bovenstaande lijkt het misschien moeilijker te maken, maar eigenlijk helpen we je er juist mee op weg. Dus zoek je een kerstcadeau? Net als bij een housewarming cadeau of een vaderdag cadeau gaan we de selectie stap voor stap kleiner voor je maken.

Maak de kerst bijzonder

Want, hoe maak je de kerst bijzonder? Het is belangrijk dat je laat zien dat je de ander waardeert. En dat blijkt niet alleen uit dure cadeaus, er is meer dan dat. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je laat zien dat je begrijpt wat de ontvanger leuk vindt.

Het ideale kerstcadeau voor een man of voor jouw vader is dus een originele keuze die vooral lekker mannelijk is. En waar houden mannen van? Van barbecuen bijvoorbeeld! En om lekker bezig te zijn, het liefst helemaal solo om er daarna de credits voor in ontvangst te nemen.

Kies een origineel cadeau

Vervolgens is het bijzonder om een origineel kerstcadeau te kiezen. Dus een parfum of een dagje uit zijn hartstikke leuk, maar maak je daar jouw vader of een andere man echt blij mee?

Kies liever iets dat in eerste instantie helemaal niet bij kerst lijkt te passen. Door juist met het kerstcadeau in een heel andere richting te schieten maak je de verrassing een stuk groter. En kom je zo origineel voor de dag, dat de ontvanger het er na jaren waarschijnlijk nog steeds met je (en met anderen!) over zal hebben.

Zoek het dus in de cadeaus die iemand misschien niet verwacht. In de winter is het bijvoorbeeld heel leuk om naar buiten te gaan, terwijl je daar niet meteen aan denkt. Dus zoek je een cadeau voor de kerst? Zoek het dan verder dan aan de kersttafel, waar we met z’n allen gaan zitten. Nodig in plaats daarvan uit om lekker naar buiten te gaan. Met een warme jas aan, handschoenen aan en een muts op heb je namelijk helemaal geen last van de kou.

Het perfecte kerstcadeau: de Big Green Egg!

Daarom presenteren we je het perfecte originele kerstcadeau voor jouw vader of een andere man: de Big Green Egg! 

Het is een keramische kamado barbecue. De eivormige BBQ heeft een vuurvaste buitenschil, met in het binnenwerk plek voor houtskool en een of meerdere roosters. De Big Green Egg is op dat gebied de absolute favoriet. Het is hét merk van de specialist uit Mexico, die bovendien goedkoper is dan veel imitatie-BBQ’s.

Zie je jullie al samen staan bij de barbecue, juist midden in de winter en dus rond de kerstdagen? Er is niets leuker dan samen opwarmen bij de BBQ en het vlees grillen, om daar samen van te genieten. Het is een cadeau waarmee je naar buiten kunt, terwijl je jouw vader of een andere man daar geweldig mee kunt verrassen.

Dus zoek je een perfect en origineel kerstcadeau voor een man of bijvoorbeeld voor jouw vader? De barbecue is juist met de kerst een geweldige keuze. Jij weet dan namelijk zeker dat je binnenkort een uitnodiging ontvangt voor een winterbarbecue, zodat jullie samen aan de slag kunnen.

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons