• Nu besteld, overmorgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €30, met uitzondering van Houtskool
  • Levering in 🇳🇱 + 🇧🇪

Hét perfecte Vaderdag cadeau

Jouw vader is waarschijnlijk één van de belangrijkste mensen in jouw leven. Hoewel wij onze vaders allemaal enorm dankbaar zijn om uiteenlopende redenen, is het voor de een makkelijker dan voor de ander om dat te laten blijken. Sommige mensen doen dit wellicht bij elke kans die zij daarvoor krijgen, anderen zijn misschien wat spaarzamer in het kiezen van hun momenten. Gelukkig is er elk jaar één moment waarop alle vaders in het zonnetje worden gezet; Vaderdag. Deze dag staat volledig in het teken van alle vaders, en viert het vaderschap en de onmisbare rol van vaders tijdens de opvoeding en verzorging van hun kinderen. 

Hoe bedank jij jouw vader?

 

Voor velen is het moeilijk om onze vaders met woorden, knuffels en gebaren te bedanken, en daarom drukken zij hun dankbaarheid misschien liever uit in de vorm van een cadeau. Of misschien vind je het helemaal niet moeilijk om jouw vader te bedanken, maar wil je hem toch ook heel graag een cadeau geven. Want zeg nou eerlijk, wat is er leuker dan je vader blij maken met een mooi cadeau?

Zij die ervoor kiezen hun vader met een cadeau te bedanken lopen waarschijnlijk elk jaar tegen dezelfde vraag aan; wat geef je die man? Elk jaar rond Vaderdag ontkom je niet aan de reclames, billboards en advertenties van bouwmarkten, drogisten en sportwinkels waarin Vaderdag cadeaus aan de man worden gebracht. Net als dat je je klok erop gelijk kan zetten dat je rond Vaderdag aan deze reclames blootgesteld gaat worden, kan je er ook op rekenen dat het elk jaar weer dezelfde cadeaus zijn die jou worden aangeraden om aan jouw vader te geven. Kort gezegd, geen van deze cadeaus zijn echt origineel. Probeer dit jaar daarom eens iets origineels te geven!

Hét perfecte Vaderdag cadeau
Hét perfecte Vaderdag cadeau

Doe eens origineel!

 

Ongeacht of jouw vader een echte chef of een amateur kok is, een buitenmens of een huismus is, of een ras-BBQ’er of frituurkoning; met een Big Green Egg maak je elke vader gegarandeerd blij! De Big Green Egg heeft namelijk een uniek uiterlijk en staat mooi in elke tuin. Als je hem een mooie plek geeft wordt dit gegarandeerd een van de blikvangers van jouw vaders tuin. Daarnaast staat een Big Green Egg ook voor plezier het hele jaar rond; je kan hem in alle weersomstandigheden gebruiken. Ja, inderdaad, zelfs in de winter! Ook is de Big Green Egg snel klaar voor gebruik, en is ‘ie ook na gebruik weer snel schoon. Sterker nog, de Big Green Egg is zelfreinigend!

Hét perfecte Vaderdag cadeau

Het perfecte cadeau voor elke vader

 

Een andere leuke suggestie is de Firestarter! The ultimate Beer for the ultimate Beer Can Chicken. De frisse citrustonen, dankzij het gebruik van een Amerikaanse hop, vormen een ideale combinatie met de roasting taste van de kip uit je Big Green Egg. De smaak van het bier proef je duidelijk terug in je kip en die blijft supermals door al dat heerlijke vocht.

Een edgy koud bier met een warm hart, die het vuur tussen jou en je vrienden aanwakkert en uitstekend tot z’n recht komt in de zinderende hitte van de Big Green Egg.⁠

 

So, Let’s Start a Fire!

Verras je vader met de Firestarter Beer Can Chicken, hét recept voor de ultieme Beer Can Chicken.

 

Dus geef jouw vader dit jaar eens een origineel cadeau!

Hét perfecte Vaderdag cadeau

Nog niet overtuigd? Bekijk dan eens onze Vaderdagdeals!

Vaderdagdeals

Bekijk alle Vaderdagdeals

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons