• Nu besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €30, met uitzondering van Houtskool
  • Levering in 🇳🇱 + 🇧🇪

Jij wil lekker grillen en koken op jouw Big Green Egg: waar haal je de inspiratie vandaan? Natuurlijk kun je zelf creatief aan de slag met de lekkerste ingrediënten. Toch begrijpen we het ook dat je het jezelf soms iets makkelijker wilt maken. Daarom zijn er de verschillende kookboeken.

Met het Big Green Egg kookboek kies je iedere keer een ander recept en zorg je er steeds voor dat je weer wat nieuws kunt maken. Je leert jouw barbecue steeds beter kennen, dankzij de andere technieken die je gebruikt om weer iets lekkers op tafel te zetten. En nodig je vrienden of familie uit? Reken er maar op dat ze onder de indruk zijn van wat jij weet te bereiden. Wij delen een aantal van de lekkerste tips met je.

Zin in smakelijke gerechten

Natuurlijk kun je veel van de recepten ook gewoon online vinden. Doe daarmee inspiratie op en ontdek hoe je jouw barbecue op nog veel meer manieren kunt gebruiken.

De kans is groot dat je veel van de recepten nog helemaal niet kende. Of dat je niet wist dat je die ook op de BBQ goed klaar zou kunnen maken. Dat is wat we je graag laten zien. En waarmee we je opwarmen voor het BBQ kookboek. Dat boek kun je cadeau doen of lekker zelf houden, zodat je veel meer dan alleen het vlees kunt bereiden op de barbecue.

BBQ kookboek: keuze uit diverse titels

Je hebt online de keuze uit allerlei titels voor een Big Green Egg kookboek. Dus zoek je een BBQ kookboek in een specifieke richting, zoals hamburgers of kleine hapjes? In alle gevallen gebruik je de rook en unieke smaak van de BBQ. Hiermee is alvast rekening gehouden, zodat je op een heerlijke wijze kunt grillen.

Interessante boeken zijn bijvoorbeeld:

  • Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites
    In dit boek leer je hoe je de beste burger grillt. Bovendien is dat niet alles. We helpen je inspiratie op te doen voor zowel de burgers als voor fijne bites, waarmee je een lekkere side-dish neerzet. Of waarmee je ervoor zorgt dat jullie urenlang met elkaar kunnen eten, door steeds weer wat nieuws te proberen.
  • Smokey Goodness No Worries BBQ 
    Wil je lekker ontspannen barbecuen, zoals ze dat in Australië ook zouden doen? Ga lekker laid-back en laat de boel even de boel. Tegelijkertijd bereid je de grote stukken vlees en gebruik je daarvoor de authentieke technieken die al eeuwenlang gelden als dé beste methode.

Blader ook door de andere boeken. Het is een geweldig cadeau voor iedereen die van vlees houdt en die je op een leuke manier wil verrassen. Of houd het boek lekker zelf, zodat je zelf met de BBQ aan de slag kunt.

Leuk om cadeau te geven

De BBQ kookboeken voor de Big Green Egg en andere barbecues zijn leuk voor jezelf. Daarnaast zijn ze bijzonder goed geschikt om cadeau te doen. Praktisch iedere man wordt daar heel blij van!

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons