• Nu besteld, overmorgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €30, met uitzondering van Houtskool
  • Levering in 🇳🇱 + 🇧🇪

Neem jouw barbecue mee naar de camping

Stel je voor: lekker grillen op de BBQ tijdens een vakantie op de camping. Het is de ideale eetavond van menig vakantieganger. En met een paar handige tips zorg je daar bovendien heel eenvoudig voor. De barbecue kan makkelijk mee, als je kiest voor een compact model.

Dat betekent dus ook dat je op de camping echt niet op een wegwerpbarbecue hoeft te rommelen. En dat je veel beter kunt dan een saaie gas-BBQ waarop het net lijkt of je gewoon aan het gasfornuis hebt gestaan. Wij bedoelen een vakantie met een echte barbecue. Dus meer precies, een Big Green Egg voor de tent, vouwwagen, caravan of de camper.

Organiseer een Korean BBQ

Natuurlijk kun je de barbecue gebruiken voor een paar hamburgers, enkele stokjes saté en wat lekkere worsten. Nog leuker wordt het als je er een bijzondere maaltijd van maakt, zonder dat daar veel werk in hoeft te gaan zitten.

Organiseer bijvoorbeeld een Korean BBQ op de camping. Je gebruikt een Big Green Egg Mini, dus lekker compact is en dus zonder problemen mee kan op vakantie.

Door allerlei kleine hapjes te maken die niet te moeilijk zijn tafelen jullie lekker lang. Of tafelen, je kunt het ook gewoon vanuit de campingstoel eten natuurlijk. Zo maak je het jezelf op allerlei manieren lekker makkelijk.

Lekker eten op de camping

Door een echte BBQ mee te nemen naar de camping vier je een vakantie waarbij je niet uit eten hoeft. Ook niet als je bijzonder lekker wilt eten. Het vlees smaakt stukken beter met een fijne rooksmaak en ook groenten zijn precies haar met een extra ‘randje’. Wat dat betreft smaakt alles beter op een Big Green Egg, dus zou het zonde zijn om daar op vakantie niet van te genieten.

Je hebt natuurlijk zin in een gezellige avond met heel het gezin, met vrienden of met anderen die je daar hebt leren kennen. Dankzij de verschillende Mini-modellen zijn de barbecues heel compact, dus is het niet nodig om er veel extra voor te reserveren tussen alle reisspullen.

Ideale barbecues voor op de camping

Ben je benieuwd naar de barbecues die je op vakantie mee kunt nemen, naar de camping? Bekijk de verschillende geschikte modellen.

We delen een paar tips om een goede keuze te maken:

  • Selecteer uit de Mini-serie
    De Big Green Egg Mini is waarschijnlijk de beste keuze als je die ook op de camping wilt gebruiken. Het is een kleiner model, waarmee je voorkomt dat je de enorme barbecue moet inpakken. Bovendien valt het gewicht op die manier wel mee, waardoor de barbecue zelfs te verplaatsen is naar een paar andere vrienden verderop.
  • Kies een BBQ zonder onderstel
    Je kunt een onderstel gebruiken om de BBQ op de grond te plaatsen. Dat kan heel handig zijn, maar maakt de barbecue ook groter en zwaarder. Dus kies je een model zonder onderstel? Dat is wel zo compact. Je plaatst die gewoon op tafel of op een andere platte ondergrond.

Gebruik de bovenstaande tips om de beste barbecue te kiezen voor op de camping. Dan weet je zeker dat je op vakantie ok geniet van de heerlijkste gerechten. En sterker nog, eigenlijk alles wat je erop klaarmaakt zal waarschijnlijk een stuk beter smaken. Dat is nog eens vakantie!

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons