• Nu besteld, overmorgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €40
  • Levering in Nederland en België
  • Summerdeals

Makkelijker dan dit vegetarische bijgerecht gaat het niet worden. Serveer dit hapje naast een mooi stuk vlees of vis, het zal niet misstaan. Gewoon als snack werkt ook altijd! Ervaring leert dat de kwaliteit van de geitenkaas in dit gerecht vaak het verschil tussen lekker en verrukkelijk bepaalt.

Ingrediënten (4 stuks)

  • 2 zoete (rechte) puntpaprika’s
  • 200 gram geitenkaas
  • Een handvol walnoten
  • Honing
  • Tijm

Stap 1

Verwarm de BBQ tot zo’n 200 graden. Snijd de puntpaprika’s door de lengte en bestrooi de binnenkanten met wat peper. Wanneer je rechte puntpaprika’s koopt liggen ze wat makkelijker op de grill (vandaar de tip). Vul de paprika’s met geitenkaas en druk de stukjes walnoot ertussen. Druppel een heel klein beetje olijfolie de geitenkaas, en wat meer honing. Gooi er ook wat tijm overheen.

Stap 2

Leg de paprika’s op de BBQ en laat ze ongeveer 5 minuten grillen. Let wel op, de onderkant wordt snel zwart. Serveer als ze nog warm zijn. Eet smakelijk!

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons