Klantenservice

Informatie rondom huidige lockdown

Tijdens de huidige lockdown blijft ons magazijn en de logistiek actief! Online bestellingen worden dagelijks verstuurd, zoals je van ons gewend bent!

Onze bezorgservice gaat door in beperkte vorm. Indien mogelijk maken wij gebruik van onze logistieke partner om zo veel mogelijk contact momenten te voorkomen.

Door de enorme druk bij onze logistieke partners kan het zijn, dat uw pakket een vertraging oploopt. Ook zij werken met man en macht om alles zo snel als mogelijk te bezorgen. Gelukkig gaan de meeste bestellingen volgens plan en kun je deze net als anders, de volgende werkdag verwachten. We houden je via onze tracking info op de hoogte! Mochten er vragen zijn, dan staan we altijd voor u klaar per telefoon, mail of via onze chatfunctie. Bestellingen afhalen blijft gewoon mogelijk.

Klantenservice

De klantenservice staat voor je klaar! Twijfel niet om al je vragen op ons af te vuren. Dit kan via de chatfunctie, mail of telefoon.

Afhalen

Wanneer je online een bestelling plaatst kun je er ook voor kiezen deze bij ons af te halen! Wanneer je voor afhalen kiest, ontvang je van ons een mailtje op het moment dat het gereed ligt. Dit is vaak al binnen het uur!

Showroom

Het bezoeken van onze showroom is tot en met 19 januari helaas niet meer mogelijk. We adviseren je graag per telefoon, chat of mail! Maak hier ook zeker gebruik van.

Workshops

Ook alle workshops zijn uitgesteld tot na 19 januari. Op het moment dat er weer nieuwe workshops gepland staan, communiceren wij dit op de website en via onze social kanalen en nieuwsbrief.

Mocht je vraag hier niet tussen staan, dan kun je altijd contact opnemen via de livechat, telefonisch of via contact@greeneggtotaal.nl.

Greeneggtotaal
Steenbergen

Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
T: 016 750 06 23

Greeneggtotaal
Groningen

Gotenburgweg 48A
9723 TM Groningen
T: 050 747 01 08

Kom je er niet uit?

Heb je nog meer vragen over onze producten óf onze services? Dan helpen wij jou graag verder. We zullen er alles aan doen om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt.

Je kunt contact opnemen met ons via de onderstaande mogelijkheden.

Maar je kunt ons natuurlijk ook bellen via 016 750 06 23