Bezorgen en afhalen

Bezorgservice

Wanneer je voor 16.00 bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag door ons verzonden. De Big Green Egg wordt door ons kosteloos bezorgd op het moment dat het jou uit komt. Wij bieden ook de service aan om de Big Green Egg te komen installeren door onze EGGsperts. Het installeren doen wij tegen een meerprijs van €65,-. Heb je vragen over het gebruik, stel ze gerust aan één van ons EGGsperts tijdens de installatie!

Ben je niet thuis. Dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren afgeleverd. Of de bezorger komt de volgende dag nog eens langs. Als de bezorger is langs geweest krijg je daar altijd bericht over.

Bezorgopties

Greeneggtotaal heeft diverse bezorgopties. Zo kunnen wij uw bestelling op ieder gewenst adres binnen Nederland en België afleveren. Bij het afronden van de bestelling kunt u de gewenste bezorgoptie kiezen.

Bij de persoonlijke levering inclusief montage komen wij zelf jouw Big Green Egg leveren. Voorafgaand aan de levering maken we in overleg met jou een leverafspraak. Vaak kan dit al binnen twee werkdagen!

We leveren de EGG volledig gemonteerd bij je thuis en uiteraard plaatsen we hem op de door jou aangewezen plek. Onze EGGsperts kunnen al je vragen beantwoorden en zullen de nodige basisinformatie toelichten.

Bij de persoonlijke levering kunnen we een dagdeel afspreken waardoor je niet de hele dag thuis hoeft te wachten. Ook word je vooraf nog even gebeld als we onderweg zijn. Wel zo makkelijk.

Onze wel gewaardeerde montage service houdt in:

  • Compleet gemonteerde levering (in sommige gevallen vind de montage bij jou thuis plaats)
  • Persoonlijke levering op het moment dat het je gelegen komt
  • Startklaar op de gewenste plek bij jou in de tuin
  • De basisinformatie over het gebruik wordt toegelicht
  • Ook eventuele overige vragen kunnen worden gesteld bij de levering
  • Geen afval of karton, dat nemen we direct weer mee!

Voor deze service betaalt u 85 euro, we ontzorgen je met de installatie en dat zorgt er voor dat je direct aan de slag kunt en zeker weet dat uw Big Green Egg op de juiste manier is geïnstalleerd!

Gratis levering

Kies je voor gratis levering, dan wordt de Big Green Egg de volgende dag ongemonteerd bij jou thuis geleverd door een externe transporteur. De montage is daarbij niet inbegrepen.

Er wordt een duidelijke Nederlandstalige handleiding meegeleverd. Gemiddeld bedraagt het installeren van de Big Green Egg ongeveer tussen de 45 en 90 minuten.

Green Egg afhalen

Uiteraard ben je ook van harte welkom jouw bestelling af te halen! We helpen je graag de Big Green Egg in te laden! Ook kun je dan meteen nog een kijkje nemen in onze showroom!

Gratis bezorging: De volgende dag bij bestellingen vanaf 40 euro. M.u.v. zondag.

Op afspraak bezorgd:  Bij aankoop van uw Big Green Egg maken wij altijd een afspraak voor levering wanneer het u uitkomt! Ook in het weekend.

Bezorging DHL Pick-Up point: Selecteer het gewenste afhaalpunt en haal uw pakket zelf op wanneer het u uitkomt. Hierbij geldt ook weer gratis bezorging vanaf 40 euro.

Ophalen in de winkel : Dit is mogelijk op onze locatie in Steenbergen, bekijk hier de actuele openingstijden.

Track & Trace

Op het moment dat het pakket bij ons de deur uit gaat, ontvang je van ons een email met daarin de verzendgegevens, zodat je de bestelling kunt volgen.

Mocht je nog vragen over je bestelling hebben dan staan wij iedere dag vanaf 09.00 tot 22.00 voor u klaar!

Bevalt het product je niet? Dan kan je het zonder reden retourneren, waarna wij het volledige aankoopbedrag crediteren. Dit kan binnen 30 dagen, daarbuiten in overleg.

Bezorgkosten

Bestelling met een waarde van 40 euro of hoger worden gratis door ons bezorgd door geheel Nederland en België.
Voor bestellingen onder de 40 euro hanteren wij €5,95 verzendkosten.
Voor bestellingen met houtskool, totaal boven de 19,5kg hanteren wij €7,95 verzendkosten.

Vertraagde levering

Vandaag besteld, morgen in huis. Dat is onze belofte en daar kan je op vertrouwen.

Gaat het dan nooit mis? Nou ja, bijna nooit. Als het dan toch mis gaat, kun je er van uitgaan dat we alles-op-alles zetten om je bestelling alsnog zo snel mogelijk te bezorgen.

Pakket niet ontvangen?

Je verwacht een pakketje maar deze is niet geleverd door ons. Dat is erg vervelend, maar geen zorgen. Greeneggtotaal zal er alles aan doen om het pakket zo snel mogelijk alsnog te leveren.

Controleer hierbij de onderstaande punten:
1. De Track en Trace gegevens, hierin staat aangegeven waar het pakket geleverd is of wat er aan de hand is.
2. Klopt het bezorgadres? Heb je het correcte adres ingevoerd
3. Je brievenbus? Heb je een niet-thuis-bericht ontvangen van onze bezorger? Mogelijk is het pakket bij de buren afgeleverd? Of heeft de bezorger een nieuw bezorgmoment ingepland? Je vindt het terug op het niet-thuis-bericht.

Heb je dan alsnog het pakket niet ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je dan graag.

Is je bestelling beschadigd geleverd?

Neem dan contact met ons op en wij sturen je een nieuw product!

Afhaalopties

Je kunt je bestelling ook afhalen in onze vestiging in Steenbergen. Deze keuze kan je selecteren bij het afronden van je bestelling.

Kom je er niet uit?

Heb je nog meer vragen over onze producten óf onze services? Dan helpen wij jou graag verder. We zullen er alles aan doen om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt.

Je kunt contact opnemen met ons via de onderstaande mogelijkheden.

Maar je kunt ons natuurlijk ook bellen via 016 750 06 23