Installatie en onderhoud

Persoonlijke levering op afspraak inclusief montage

Onze bezorg & installatieservice is uniek! Als u kiest voor de betaalde installatie service en complete montage nemen wij na ontvangst van de bestelling contact met je op om een afspraak te maken voor levering. De afspraak zal plaatsvinden, wanneer het jou uitkomt. Dit kan ook in het weekend.

Onze EGGspert installeert je Big Green Egg op de door jou gewenste plek. Heb je vragen over het gebruik, stel deze dan direct aan onze EGGSpert en hij helpt je graag op gang. Ook als je na je aankoop nog vragen hebt over het gebruik van de Big Green Egg staan wij je graag te woord. Onze vakkundige klantenservice staat 24/7 voor u paraat!

Onze Bezorg en Installatieservice bieden wij in geheel Nederland en België. Wij werken met eigen opgeleiden bezorgers die de nodige kennis over de Big Green Egg hebben.

Hoelang duurt de installatie?

Het voorbereidende werk doen wij al onze werkplaats, waardoor we bij jou niet voor verassingen komen te staan. We zijn dan ook vaak maar een half uur tot uurtje bezig, waarna je direct aan de slag kunt met je nieuwe Big Green Egg!

Heeft mijn Green Egg een onderhoudsbeurt nodig?

Is uw Big Green Egg toe aan een onderhoudsbeurt? Dat nemen wij graag voor u uit handen. Tegen een geringe vergoedingen vervangen wij voor u het vilt, stellen we het scharnier netjes af, maken we de Green Egg weer helemaal schoon. Bekijk onze Check & Clean pagina.

Reparatie?

Is uw Green Egg beschadigd, dan kunnen wij u tevens voorzien van alle onderdelen. Onze EGGsperts herstellen het graag voor u!

Kom je er niet uit?

Heb je nog meer vragen over onze producten óf onze services? Dan helpen wij jou graag verder. We zullen er alles aan doen om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt.

Je kunt contact opnemen met ons via de onderstaande mogelijkheden.

Maar je kunt ons natuurlijk ook bellen via 016 750 06 23