Retourneren en ruilen

Je wilt een product terug sturen of ruilen?

Voor al je aankopen geldt een bedenktermijn van 30 dagen. Vul hiervoor het retourformulier in en retourneer gratis het ongewenste (niet gebruikte) product.

Hoe werkt het retourproces?

Wanneer wij het retourformulier hebben ontvangen, ontvang je van ons een label. Print dit label en plak deze op de doos. Het enige wat je nog hoeft te doen is het pakket af te geven bij een DHL pick-up point. Na ontvangst crediteren wij het volledige aankoopbedrag of sturen we het gewenste nieuwe product.

Wil je een ander product ontvangen?

Geef dit aan op uw retourformulier, nadat wij je retour hebben ontvangen heb je 1 dag later het gewenste product in huis. Een eventueel verschil in prijs wordt gecrediteerd of berekend. Hiervoor ontvangt u een digitale acceptgiro. Het verschil kan je dan betalen met dezelfde betaalmethode als waar je de bestellingen mee hebt betaald.

Mijn product is beschadigt geleverd?

Dat is balen natuurlijk! Ondanks onze zorgvuldige verpakkingen, kan het zijn dat tijdens transport je bestelling beschadigd is geraakt.

Meld het ons direct via het retourformulier of bel met onze klantenservice. Wij sturen je vervolgens een nieuw exemplaar.

Mijn bestelling is incompleet geleverd?

Ondanks onze uiterste zorg, kan het zijn dat je bestelling niet compleet is geleverd.

Meld het ons direct via het retourformulier of bel met onze klantenservice. Wij sturen u vervolgens het ontbrekende exemplaar.

Wat is de status van mijn retour?

Wanneer wij je retour hebben ontvangen, sturen we een bevestiging per mail. In deze mail staat tevens de bevestiging dat we de credit van het volledige aankoopbedrag hebben uitgevoerd. De volgende dag staat het geld weer op uw rekening!

Heeft u vragen over uw retour? Neem dan gerust contact met ons op.

Kom je er niet uit?

Heb je nog meer vragen over onze producten óf onze services? Dan helpen wij jou graag verder. We zullen er alles aan doen om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt.

Je kunt contact opnemen met ons via de onderstaande mogelijkheden.

Maar je kunt ons natuurlijk ook bellen via 016 750 06 23