• Nu besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €30, met uitzondering van Houtskool
  • Levering in 🇳🇱 + 🇧🇪

Luxe eiken buitenkeukens met natuursteen

Luxe eiken buitenkeukens met natuursteen

 

Als EGGsperts op het gebied van de Big Green Egg weten wij als geen ander wat ervoor nodig is om alles uit je Big Green Egg te halen. Onze eigen productie eiken buitenkeukens voor je Big Green Egg, die zijn afgewerkt met een werkblad van natuursteen, zijn dan ook al jaren erg populair! Het kwalitatieve eikenhout in combinatie met de stevige uitstraling van het werkblad van natuursteen zorgt voor een rustiek geheel. De combinatie van deze twee materialen wordt door veel klanten zeer gewaardeerd!

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

 

Wat de eiken buitenkeuken met natuursteen onder liefhebbers van de Big Green Egg onder andere zo populair maakt, is dat het natuurstenen werkblad zeer makkelijk is in het onderhoud en het gebruik. Het werkblad is eenvoudig te reinigen met alle reinigingsmiddelen, welke je ook in de keuken gebruikt. Het woord werkblad zegt bovendien eigenlijk al genoeg. Deze werkplaats is geschikt om deeg op uit te rollen of om groenten, vlees of vis op te snijden. Ook hete pannen of schalen kun je zonder problemen op dit blad plaatsen. Kortom, in het gebruik is het werkblad ideaal en ontzettend gemakkelijk.

Onderhoud

 

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van onze luxe eiken buitenkeukens met natuursteen voor de Big Green Egg raden wij aan om een afdekhoes bij te bestellen. Deze buitenkeukens zijn dan wel geschikt voor buitengebruik, maar als deze niet overdekt onder een overkapping of tuinkamer staan, adviseren we een afdekhoes op maat aan te schaffen. Hierdoor zijn de buitenkeuken en Big Green Egg in zijn geheel goed beschermd tegen vocht en uv-straling.

De luxe eiken buitenkeukens met natuursteen zijn standaard afgewerkt met een beschermende transparante coating. Het is natuurlijk de bedoeling dat je buitenkeuken net zolang meegaat als je duurzame Big Green Egg. Je kunt er dan ook zelf voor kiezen jaarlijks opnieuw coating aan te brengen. Wij adviseren daarvoor de ROYL Outdoor Olie te gebruiken. Met deze olie houdt het eiken materiaal mooi zijn eigen kleur. 

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons