• Nu besteld, overmorgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €40
  • Levering in Nederland en België
  • Summerdeals

Big Green Egg. The Voyage.

Wij zijn uw barbecue, live-cooking, lunch en dinerspecialist voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Mannen met Smaak is gevestigd in Brabant en levert in de wijde omgeving de lekkerste barbecues, buffetten, hapjes en maaltijden. Ons recept? Geen pakjes of zakjes, maar koken met liefde en plezier met verse, gezonde, seizoens- producten van de hoogste kwaliteit. Mannen met Smaak is voor u de ideale partner voor diner of catering aan huis. Onze koks zijn de culinaire invulling op uw feest.

This is your dream come true. Een exclusieve kans om met Big Green Egg mee op reis te gaan naar Fins Lapland van 20 tot 23 januari 2022. Als je tenminste 250 euro uitgeeft aan Big Green Egg-producten, maak je kans op een vierdaags avontuur in de sneeuw voor jou en je geliefde. Het Noorderlicht zien, een husky sleigh ride, ijsvissen en je vangst zelf bereiden op de Big Green Egg. Genieten van een diner van Michelin-sterrenchef Sasu Laukkonen, koken in de sneeuw, genieten van heerlijk eten bij het kampvuur… Exclusief voor jou en 100 andere happy EGG-fans.

Je verblijft in de privé-accommodatie van het Apukka Resort in Finland en we kijken er naar uit je te verwelkomen!

How does it work?

Besteed tussen 17 september en 14 november 2021 voor tenminste 250 euro aan Big Green Egg-producten. 

  • Ga naar thevoyage.biggreenegg.eu en upload daar de kassabon van je aankoop. Vergeet niet je gegevens in te vullen zodat we je kunnen bereiken. 
  • Scan de QR-code hier om direct naar onze webpagina te gaan.
  • Of ga naar: thevoyage.biggreenegg.eu

Deze campagne loopt van 17 september tot 14 november 2021

Wij nemen op 19 november 2021 met de winnaars persoonlijke contact op via email. 

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons