Winactie.
t.w.v. €890,-

 

WIN een Big Green Egg Mini + Carrier!

Dit wil je niet missen. Wij zijn verheugd om een geweldige voorjaars-winactie aan te bieden. Koop voor ten minste €250,- aan producten in de webshop of in een van onze vestigingen en maak kans op een gratis Big Green Egg Mini + Carrier die persoonlijk en volledig gemonteerd door onze EGGsperts bij je thuis wordt geleverd. Bovendien krijg je bij deze geweldige prijs ook een zak houtskool en aanmaakblokjes.

De Big Green Egg Mini is een perfecte toevoeging aan je buitenkeuken. Zo kun je hem bijvoorbeeld gebruiken naast je huidige Big Green Egg om net dat extra beetje gemak en beleving toe te voegen. En met zijn compacte vorm, slechts 18kg en handige carrier is het dé ideale Portable EGG om overal mee naar toe te kunnen nemen.

Kans maken? Meld je dan aan via het formulier onderaan deze pagina!

De actieperiode loopt van 16 maart t/m 31 mei 2023, alleen aankopen in deze periode zijn geldig. Let op: Alleen als je ingeschreven bent via het formulier onderaan deze pagina doe je mee.

 

Wat moet je doen?

Wat staat er nog op jouw Big Green Egg wish list? Dit is hét moment om je collectie uit te breiden! Koop voor tenminste 250 euro aan producten en maak kans op de Big Green Egg Mini + Carrier + Houtskool 4,5 kg + Aanmaakblokjes + Premium levering. Schrijf je in via onderstaand formulier om kans te maken!

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons