• Nu besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €40
  • Levering in Nederland en België
  • Herfstdeals

De Big Green Egg 2XL

Vanaf heden te bestellen, de Big Green Egg 2XL. Deze keramische gril is de grootste die in zijn productgroep te koop is, niet voor niks draagt hij de bijnaam ‘Eggzilla’. De enorme Egg wordt geleverd met certificaat en er zijn wereldwijd maar enkele personen die over de XXL beschikken. Met de Big Green Egg 2XL hebben wij dan ook een unieke kookervaring in de aanbieding!
De Big green Egg XXL heeft een gewicht van 220 kg en is speciaal geschikt voor het veelvuldig koken voor grote gezelschappen zoals het geval bij grote barbecuepartijen of caterings. Het kookstel heeft een solide onderstel en is verrijdbaar waardoor hij ondanks zijn gewicht toch prima te vervoeren is. De 2XL kan bijna iedere kooktechniek aan, van slow cooking tot het aanbakken op hoge temperaturen. De doorsnede van het rooster is 74 cm waardoor enorme stukken vlees, pizza’s of brood kunnen worden bereid. U kunt er bijvoorbeeld veertig burgers, twintig racks en zelfs één heel varken op kwijt!
Zoals u gewend bent van de Egg’s die u bij ons kunt kopen bestaat ook dit model uit keramiek en een roestvrijstalen luchtschuif en grillrooster. Zelfs met het enorme oppervlakte dat de 2XL heeft, is het kookstel na het aansteken al snel klaar voor gebruik en is het openen en sluiten van de barbecue geen moeite. De buitenkant wordt niet enorm warm en de dubbele glazuurlaag beschermt de Egg tegen invloeden van buitenaf zoals het weer. U kunt de Egg dus heel het jaar door gebruiken, zelfs tijdens strenge winters of hete zomers.

Big-Green-Egg-2XL-Featuredmodel
Kenmerken en afmetingen

van de Big Green Egg 2XL

Aantal personen

15 personen

Grid diameter

74 cm

Gewicht

170 kg

Oppervlak

4185 cm²

Hoogte

90 cm

Het schoonmaken van een barbecue is vaak een vervelende klus die veel tijd in beslag kan nemen. Met de Big Green Egg hoeft u voor het schoonmaken niet meer te vrezen. Overgebleven kolen kunnen gewoon hergebruikt worden en het as valt door een roostertje en hoeft u pas na vier of vijf keer barbecueën weg te halen. Het rooster brandt zichzelf veelal schoon, maar wilt u zich verzekeren van een brandschoon kookstel dan kunt u uw set uitbreiden met de stalen schoonmaakborstel.
De Big Green Egg 2XL heeft dezelfde voordelen als de Large op het gebied van accessoires, maar het rooster biedt ruim een derde meer kookoppervlak. Hierdoor kunt u grote gezelschappen tegelijkertijd laten genieten van smaakvol gegaarde ingrediënten en gerechten. Handige accessoires zijn de keramische kiphouder waardoor kip rechtop gegaard kan worden en dus minimale plaats in beslag neemt, de braadpan met een inhoud van 4,7 liter voor bijvoorbeeld stoofvlees en soep of de grill wok voor heerlijk bereide oosterse gerechten.
Let ook op onze producten in de sale om uw Big Green Egg goedkoop te bestellen!

Big Green Egg 2XL

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons