• Nu besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €40
  • Levering in Nederland en België
  • December Deals

Buitenkeukens

 

De Big Green Egg is erop gebouwd om het hele jaar door mee te kunnen koken en met een van onze buitenkeukens beleef je er nog meer plezier van! Hoewel je met alleen de Big Green Egg goed uit de voeten kan, is je Big Green Egg met een van onze buitenkeukens nóg completer. Wij bieden verschillende systemen aan, zo valt er voor iedereen een passende combinatie te maken voor in de tuin of op het balkon. Met de buitenkeukens van Green Egg Totaal haal je nog meer uit je Big Green Egg. 

Voordelen van een buitenkeuken

De Big Green Egg komt in verschillende varianten: een model met standaard onderstel of een zonder onderstel om in een van onze speciale buitenkeukens te plaatsen. Door te kiezen voor een exemplaar met onderstel weet je zeker dat je de Big Green Egg eenvoudig kunt verplaatsen. Vanaf het model Small is de Big Green Egg immers verkrijgbaar met wieltjes, aangezien ook dit kleine model al 35 kilogram weegt. De XXL weegt zelfs 220 kilogram!

Bij een standaard onderstel ontbreekt echter extra opberg- of werkruimte. Een Big Green Egg zónder onderstel is daarom uitermate geschikt om in of op onze verschillende modellen tafels te plaatsen. Voor de Big Green Egg Mini-Max, Small, Medium Large en X-Large bieden wij deze buitenkeukens in verschillende varianten en maten aan. Zo kun je comfortabel en veilig koken in een duurzame buitenkeuken. Alle tafels zijn bovendien moeiteloos te verrijden door de vier zwenkwielen, waarvan twee geremd, met uitzondering van enkele modellen.

Veilig koken op een stevige & ruimtelijke werktafel

 

Met een stevige tafel voor de Big Green Egg kook je altijd veilig, welke variant buitenkeuken je ook kiest. Al onze buitenkeukens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en staan solide op hun poten. De Big Green Egg past perfect in de uitsparing in het ruime werkblad. Zo staat het apparaat vast in het frame van de houten, stalen of betonnen tafels. De verankering van de Big Green Egg voorkomt dat deze kan kantelen.

Enkele varianten van onze tafels zijn bovendien standaard of optioneel uitgerust met een opbergkast. Hierin kun je al je specerijen, kookgerei en accessoires voor de Egg overzichtelijk opruimen als je deze niet op het royale werkblad kwijt kunt of wilt. De opbergruimte houdt scherpe messen, spiesen en andere gevaarlijke instrumenten buiten het bereik van kinderen of onoplettende volwassenen.   

Daarnaast houden de geremde zwenkwielen de buitenkeuken op zijn plek, zodat de mobiliteit van de Big Green Egg niet ten koste gaat van de veiligheid.

Aanpassen aan de beschikbare ruimte

 

Onze buitenkeukens zijn ook aan te passen aan de beschikbare ruimte, of je tuin of balkon nu groot of klein is. Zo is bij de eenvoudigere houten uitvoeringen maatwerk mogelijk, zoals de Steigerhout Tafel en de Douglas Tafel. Daarmee kan van de standaardmaten worden afgeweken. Informeer per e-mail of telefoon wat de mogelijkheden zijn.   

Andere varianten beschikken over uitschuifbare of opklapbare onderdelen. Deze breiden het werkoppervlak verder uit, indien dit gewenst en mogelijk is. Het flexibelste model tafel dat wij voor de Big Green Egg aanbieden is het modulair buitenkeukensysteem. Hiermee kun je zelf je buitenkeuken samenstellen. Kies een frame en voeg hier de gewenste uitbreidingen en inlegstukken aan toe.

Duurzame materialen

 

Het gebruik van hoogwaardige materialen voor onze Big Green Egg tafels garandeert een duurzame buitenkeuken. Onze tafels zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en blijven jarenlang bruikbaar én mooi. 

De gekozen soorten (hard)hout, zoals eiken-, douglas- of steigerhout, zijn van nature duurzaam en/of behandeld. Voor de afwerking zijn vaak rvs elementen gebruikt, waardoor roestvorming onmogelijk is. De tafels met stalen frames zijn sierlijk én functioneel. Het staal is voorzien van een poedercoating, wat de buitenkeuken een industriële, moderne look geeft en uitermate weersbestendig maakt. Uiteraard is beton van zichzelf al een zeer duurzaam materiaal, maar ook onze betonnen tafels zijn geïmpregneerd. Daardoor krijgen vlekken geen kans en zijn deze eenvoudig te verwijderen.

Voor onze tafels zijn ook speciale afdekhoezen beschikbaar. Deze zijn op maat gemaakt en beschermen de Big Green Egg en de buitenkeuken tegen regen en wind. De hoes is makkelijk aan te brengen door de rits op elke hoek. Aan de voor- en achterzijde is de afdekhoes geventileerd, wat schimmelvorming onder de hoes voorkomt. 

Mobiele buitenkeuken

 

Vrijwel al onze tafels zijn voorzien van vier zwenkwielen, waarvan twee met rem. De toegepaste technieken en gebruikte materialen maken namelijk van de Big Green Egg een kwaliteitsproduct, maar geven het ook het nodige gewicht mee. Met de wielen zijn de buitenkeuken en Big Green Egg eenvoudig te verplaatsen. Zo kun je steeds een geschikte plek opzoeken om met de grill aan de slag te gaan, of juist om de buitenkeuken ergens beschut neer te zetten. De rem houdt de tafel vervolgens op zijn plek, als je eenmaal bent waar je zijn moet.

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons