• Nu besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €30, met uitzondering van Houtskool
  • Levering in 🇳🇱 + 🇧🇪

Fraaii Buitenkeukens

De Fraaii Buitenkeuken collectie is met de grootste zorg samengesteld, waarbij we gebruik maken van kwalitatieve materialen die geschikt zijn om het hele jaar door buiten te gebruiken. Onze jarenlange ervaring van maar liefst 15 jaar in het buitenkoken heeft geleid tot de oprichting van het merk Fraaii in 2023. Met een diepgaand begrip van de behoeften en wensen van buitenkookliefhebbers, bieden wij een gevarieerd assortiment buitenkeukens die perfect passen in elke tuin.

Bij Fraaii streven we ernaar om buitenkoken toegankelijk te maken voor iedereen die waarde hecht aan het genieten van heerlijke maaltijden in de buitenlucht, omringd door vrienden en familie. Onze buitenkeukens zijn ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, zodat ze niet alleen een culinaire ervaring bieden, maar ook een esthetische toevoeging zijn aan de buitenruimte.

Hardwell
Fraaii Buitenkeuken
Fraaii Buitenkeuken
Fraaii Buitenkeuken
Fraaii Buitenkeuken

Fraaii Buitenkeuken 2024 Collectie

In de Fraaii Buitenkeuken collectie van 2024 bieden we een breed scala aan houtsoorten die perfect passen bij verschillende smaken en voorkeuren. Onze verplaatsbare keukens worden met zorg vervaardigd uit hoogwaardig Douglashout, Thermowood Fraké en vanaf 2024 ook Bamboo hout, beschikbaar in maar liefst zes verschillende opties! Deze materialen zijn niet alleen van uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid, maar dragen ook bij aan de natuurlijke uitstraling van de buitenkeukens.

Bij de keuze voor een Douglas of Meranti buitenkeukens kun je kiezen voor een houten werkblad of een 2 cm composieten Belgian Blue werkblad. Bij de Fraké, Bamboo en Eiken buitenkeukens wordt er standaard een 2 cm composieten Belgian Blue werkblad geleverd.

Fraaii Buitenkeuken  Configurator

Met behulp van onze configurator kun je eenvoudig je eigen buitenkeuken samenstellen. De Fraaii Modulaire buitenkeukens zijn verkrijgbaar in een rechte- of hoekopstelling. Kies uit een uitgebreide selectie duurzame materialen, kleuren en accessoires. Onze buitenkeukens worden gemaakt van kwalitatieve materialen die bestemd zijn voor buitengebruik, zoals duurzame houtsoorten die minimaal 20 jaar meegaan. Het stalen frame zorgt voor een solide basis en is voorzien van een hoogwaardige coating, zodat je jarenlang kunt genieten van je buitenkeuken.

Met onze innovatieve configurator kun je niet alleen je droomkeuken samenstellen, maar deze ook in je eigen tuin plaatsen met behulp van Augmented Reality. Zo krijg je direct een beeld van hoe de buitenkeuken eruit zal zien en of deze aan je verwachtingen voldoet. We begrijpen dat je snel wilt genieten van je nieuwe buitenkeuken. Daarom hebben we een efficiënte productie- en leveringsprocedure die ervoor zorgt dat je samengestelde keuken binnen 3 tot 4 weken bij je thuis wordt afgeleverd.

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons