Bekijk de videoVindt u schoonmaken een vervelend werkje? Dat is met de Big Green Egg barbecue geen probleem. Het is een kwestie van het as er uit halen na 4 a 5 keer barbecuen met behulp van de aspook. De kolen die over zijn kunt u de volgende keer gewoon weer gebruiken. Eventueel kunt u het rooster nog schoon borstelen met een staalborstel. Uit ervaring blijkt dat dit zelden noodzakelijk is, omdat de Big Green Egg zichzelf schoon "brand".

Al met al zal u met de Big Green Egg X-large barbecue een leven lang ontzettend veel plezier beleven!

Heeft u vragen? Bel ons dan vooral! Wij staan u graag te woord.

Overtuigd? Of heeft u toch nog een paar vragen? Bel ons! Wij helpen u graag verder

Big Green Egg X-Large

Houdt u van koken voor grote groepen? Dan is de Big Green Egg extra large de barbecue voor u! De Egg X-large is de grootste barbecue in het assortiment van de Big Green Egg. Doordat het zo’n groot model is kunt u met gemak gevarieerd koken. Zo kunt u ervoor kiezen om vlees, vis en groenten tegelijkertijd te bereiden. Dit is ideaal voor als u verschillende soorten menu’s wilt samenstellen. Denkt u eens aan een feestje? Heerlijk toch dat u niet tien pannen hoeft vies te maken en dat u verschillende soorten gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. Ideaal voor de gasten en ook noch eens veel meer kookplezier voor u! Wist u ook dat deze barbecue heel vaak gebruikt wordt door professionele cateraars of op het terras van een restaurant?

De Big Green Egg X-large is geen lichtgewicht. De Egg weegt maar liefst 105 kg. U zult ook begrijpen dat deze barbecue wel tegen een stootje kan. Ook het rooster heeft een X-large formaat. Zo heeft het rooster maar liefst een diameter van 61 cm. Op het rooster kunt u ook ovenschalen plaatsen. Zo kunt u overheerlijke pastaschotels, vleesgerechten of een smaakvolle aardappelgratin bereiden. Dankzij de Big Green Egg X-large kunt u creatief aan de slag met uw gerechten. Als grill- en kookliefhebber is deze barbecue een must. Het vlees is nog nooit zo smaakvol bereid.

Met een Big Green Egg X-large bent u geheid het middelpunt van alle aandacht. Het is een echte eyecatcher. De Egg barbecue is een toevoeging voor uw tuin. Het is een groen, stoer en chique design welke prachtig staat in uw tuin. Altijd al interesse gehad in een werktafel bij uw barbecue? Dan is de Big Green Egg X-Large de barbecue voor u. Hij is namelijk uitermate geschikt om in te bouwen in een werktafel. Dankzij ons groot assortiment is er voor ieder wat wils. De Big green Egg Xl is er een verschillende uitvoering, standaard met onderstel of met een handige werktafel. Door verschillende accessoires kunt u de Egg gemakkelijk uitbreiden en uw gBig green Egg omtoveren tot een ware steenoven. Zo kunt u zelf bepalen wat voor u het meeste barbecue plezier oplevert.

De Big Green Egg X-Large is ook beschermd tegen het weer. Er zit een dubbele glazuurlaag om de barbecue heen, die ervoor zorgt dat hij niet roest. De Egg Extra Large kan worden voorzien van een onderstel met geremde wieltjes. Voor nog meer gemak kunt u de Handler aanschaffen. Hierdoor kan de Big Green Egg X-large nog makkelijker verplaatst worden.

Klantenservice

Bekijk de videoDe Big Green Egg Medium is een zeer populaire maat uit de Big Green Egg serie. De medium weegt 45 kg en het rooster heeft een diameter van 38 cm. Met de Medium kunt u met gemak voor ongeveer acht personen grillen, bakken, stoven of roken. Door het wat grotere formaat is de Egg Medium zeer geschikt om veel plezier te beleven tijdens het barbecueën met vrienden of familie. Op de Big Green Egg Medium kunt u met gemak een hele kip garen en er past 4 a 6 kg aan vlees op het rooster, dat u in één keer kan garen of grillen.

De Egg Medium heeft drie verschillende modellen. Zo hebben wij zowel een model met een onderstel voor u, als een model zonder onderstel. Door het kiezen voor een Egg met een onderstel, wordt het gebruik van de Medium barbecue alleen maar gemakkelijker. Het is een solide onderstel met wielen. Dit zorgt voor een goede werkhoogte en maakt uw Big Green Egg gemakkelijk verplaatsbaar. U kunt op het onderstel ook een ‘Handler’ monteren voor een nog betere mobiliteit. Het laatste model is een Big Green Egg Medium Compleet. Dit betekent dus dat u uw tuin kunt voorzien van een complete buitenkeuken. Heerlijk voor de barbecueliefhebbers onder ons.

De Medium
De Big Green Egg Medium bestaat uit keramiek en roestvrijstaal. De Big Green Egg Medium is binnen tien a vijftien minuten na het aansteken klaar voor gebruik. De temperatuur is regelbaar tot 500 a 600 graden Celsius. Door de dikke keramische wanden wordt de warmte goed vastgehouden. Het keramiek kan temperaturen tot wel 1100 graden Celsius aan. Belangrijk detail is dat de buitenkant van de barbecue koel blijft. De barbecue is tevens vorstbestendig.
scroll up
WhatsApp chat