• Nu besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €30, met uitzondering van Houtskool
  • Levering in 🇳🇱 + 🇧🇪

Otto Wilde Buitenkeukens

Ontdek de wereld van Otto Wilde Buitenkeukens, waar vakmanschap en gebruiksgemak hand in hand gaan. Onze buitenkeukens zijn ontworpen met aandacht voor detail en streven naar perfectie, zodat je met vertrouwen en gemak kunt koken in de buitenlucht. Of je nu een doorgewinterde grillmeester bent of net begint met jouw culinaire avontuur, onze buitenkeukens zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

Vanaf juni 2020 werd het Otto Wilde Platform gelanceerd in Duitsland, een modulaire buitenkeuken die volledig naar eigen wensen en behoeften kan worden samengesteld. Kort na de introductie nam het bedrijf Miele een belang in Otto Wilde. Sinds dat moment draagt Otto Wilde officieel de titel Miele Group Member. Dit betekent dat Miele nu de volledige productie coördineert binnen hun eigen productiecapaciteit en de kwaliteit waarborgt volgens de strenge eisen en normen van Miele.

Otto Wilde
Otto Wilde
Otto Wilde
Otto Wilde
Otto Wilde

Modulair Systeem

Wat Otto Wilde werkelijk uniek maakt, is de vrijheid om je buitenkeuken volledig naar eigen smaak samen te stellen. Er is een ruime keuze aan modules beschikbaar, waaronder de G32 Gas BBQ. Naast de G32 kun je kiezen uit opslagmodules van 16, 24 of 32 inch, een koelkastmodule, een wasbakmodule of een gaspitmodule!

 

Naast de afzonderlijke modules hebben we specifieke opstellingen samengesteld om je een indruk te geven van de eindeloze mogelijkheden met Otto Wilde Buitenkeukens. Deze opstellingen zijn zorgvuldig ontworpen om inspiratie te bieden en laten zien hoe je verschillende modules kunt combineren om een buitenkeuken te creëren die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons