• Nu besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €30, met uitzondering van Houtskool
  • Levering in 🇳🇱 + 🇧🇪

 

Greeneggtotaal.nl heeft zijn naam niet zonder reden, op onze website vind je alles op het gebied van de Big Green Egg barbecues. Naast alle verschillende modellen, van de mini tot de 2XL, en alle verschillende soorten accessoires biedt de Big Green Egg specialist ook workshops in Groningen aan.

Deze workshops zijn bedoeld om op een plezierige wijze alle ins en outs van de Big Green Egg te leren kennen. Op deze wijze kun je de lekkerste recepten bereiden en deze gerechten natuurlijk zelf proeven. Wat het participeren in een workshop een echte toevoeging maakt aan uw Big Green Egg experience is het feit dat deze workshop door een ervaren Big Green Egg Master Chef wordt begeleid. Deze chef staat je de gehele cursus bij en is er voor al je vragen. Op deze wijze leer je alle verschillende basiswerkingen en temperaturen van de barbecue kennen zodat je thuis precies weet welke kookmethode of temperatuur het best past bij het gerecht dat je wilt bereiden.

Voor diegenen die al bekend zijn met de barbecue zijn er daarnaast workshops voor ‘gevorderden’ om complexe bereidingswijzen onder de knie te krijgen.

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons