• Nu besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €30, met uitzondering van Houtskool
  • Levering in 🇳🇱 + 🇧🇪

Montageservice

 

Greeneggtotaal.nl biedt de mogelijkheid om jouw Big Green Egg volledig gemonteerd en klaar voor gebruik te laten leveren. Bij de persoonlijke levering, inclusief montage, bezorgen en installeren wij je EGG bij jou thuis. Indien je hiervoor kiest, maken we eerst samen een leverafspraak. Voor de levering kan een dagdeel worden afgesproken, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten. Voordat Greeneggtotaal.nl de Big Green Egg bij jou thuis bezorgt, word je bovendien eerst nog gebeld. Zo voorkomen we misverstanden en kun jij snel van je nieuwe barbecue genieten.

Vaak kunnen wij je Big Green Egg al binnen twee werkdagen leveren! Bij de levering plaatsen onze EGGsperts je nieuwe aanwinst op de door jou aangewezen plek en lichten ze de nodige basisinformatie toe. Ook kunnen ze al je overige vragen met betrekking tot je nieuwe Big Green Egg beantwoorden.

Onze montageservice
€85,00 Eenmalig
Voor deze montageservice betaal je slechts €85,00 euro, waarbij we je zoveel mogelijk ontzorgen, zodat je direct aan de slag kunt en je zeker weet dat je Big Green Egg op de juiste manier is geïnstalleerd!
  • Compleet gemonteerde levering (in sommige gevallen vindt de montage bij jou thuis plaats)
  • Persoonlijke levering op het moment dat het jou gelegen komt
  • Startklaar op de gewenste plek bij jou in de tuin
  • De basisinformatie over het gebruik wordt toegelicht
  • Ook eventuele overige vragen kunnen bij de levering worden gesteld
  • Geen afval of karton, dat nemen we direct weer mee

Gratis levering

 

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de Big Green Egg na levering zelf te monteren. In dit geval kan de Big Green Egg al één dag na bestelling thuis worden geleverd! De levering wordt bij deze gratis optie gedaan door een externe transporteur, maar montage van de Big Green Egg is hierbij dus niet inbegrepen. Bij je nieuwe Big Green Egg wordt een duidelijke Nederlandstalige handleiding geleverd. Het zelf in elkaar zetten van de Big Green Egg duurt over het algemeen tussen de 45 en 90 minuten.

Big Green Egg afhalen

 

Kun je niet wachten tot we je Big Green Egg leveren, dan kun je de EGG ook afhalen. Wij helpen hierbij graag met het inladen van de Big Green Egg. Als je de Big Green Egg komt afhalen, ben je ook meteen in de gelegenheid om al je vragen te stellen en om nog een kijkje te nemen in onze showroom!

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons