Workshops
Steenbergen

Akkermans Leisure & Golf
Heense Molenweg 23
4655 TB De Heen (N-B)

Basistechnieken €75,- p.p.

Workshops
Helmond

Mannen met Smaak
Kuikenvlaas 2b
5763 PZ Milheeze

Basistechnieken €75,- p.p.
Big Green Egg + OFYR

Workshops
Groningen

Greeneggtotaal Groningen
Gotenburgweg 48 a
9723 TM Groningen

Basistechnieken €75,- p.p.

Greeneggtotaal.nl heeft zijn naam niet zonder reden, op onze website vind je alles op het gebied van de Big Green Egg barbecues. Naast alle verschillende modellen, van de mini tot de 2XL, en alle verschillende soorten accessoires biedt de Big Green Egg specialist ook workshops.

Deze workshops zijn bedoeld om op een plezierige wijze alle ins en outs van de Big Green Egg te leren kennen. Op deze wijze kun je de lekkerste recepten bereiden en deze gerechten natuurlijk zelf proeven. Wat het participeren in een workshop een echte toevoeging maakt aan uw Big Green Egg experience is het feit dat deze workshop door een ervaren Big Green Egg Master Chef wordt begeleid. Deze chef staat je de gehele cursus bij en is er voor al je vragen. Op deze wijze leer je alle verschillende basiswerkingen en temperaturen van de barbecue kennen zodat je thuis precies weet welke kookmethode of temperatuur het best past bij het gerecht dat je wilt bereiden.

Voor diegenen die al bekend zijn met de barbecue zijn er daarnaast workshops voor ‘gevorderden’ om complexe bereidingswijzen onder de knie te krijgen. Lees hieronder wat de cursussen zo interessant en voordelig maakt.

Wat kun je verwachten?

 

Om de Greeneggtotaal workshops aan zoveel mogelijk mensen te kunnen aanbieden zijn deze te boeken in drie verschillende locaties door Nederland. Op dit moment zijn er locaties in Groningen, Noord-Brabant en Zuid-Holland. De tijden en datums verschillen per locatie, meer informatie vind je op de cursuspagina’s via de links op deze pagina. Er zijn twee verschillende soorten workshops, namelijk de Basistechnieken-Workshop en de Masterclass-Workshop. De namen verraden zichzelf al, via de eerstgenoemde workshop leert u de basis van de Big Green Egg kennen, via de laatstgenoemde workshop kun je je verdiepen in complexere bereidingswijzen. De Basistechnieken-Workshops worden op alle drie de locaties gegeven; de Masterclass-workshop wordt gegeven in Noord-Brabant en Zuid-Holland. De cursussen duren vier tot vijf uur afhankelijk van de cursus die je hebt gekozen en zijn even voordelig. Denk je al het een of ander te weten van de barbecue, schroom dan niet om voor de Masterclass te kiezen. De prijzen zijn inclusief drie consumpties en er zijn verschillende Big Green Eggs beschikbaar voor de workshops. Zo leer je de barbecues op een leuke manier kennen!

Voordelig

 

Naast het plezier wat een Big Green Egg cursus je kan bieden, kan het participeren in de workshop je voordeel bieden. Het aanschaffen van deze exclusieve barbecue is voor sommigen een grote stap, maar door mee te doen aan de workshop kun je eerst het genot van de barbecue ervaren. Nadat je zelf hebt ervaren hoe de barbecue werkt en of dit past bij uw behoeftes, kunt u besluiten wel of geen Big Green Egg aan te schaffen. Kies je ervoor het groene ei aan te schaffen, dan krijg je ter waarde van 79,50 euro aan accessoires naar keuze. De workshop kost je in dat geval dus niks.