Bekijk de videoDe Big Green Egg Mini bestaat uit keramiek en roestvrijstaal. Voor het aanmaken van de barbecue wordt houtskool gebruikt. De Big Green Egg verbruikt zeer weinig van het houtskool, waardoor u tijdens het koken geen extra houtskool hoeft toe te voegen. Door de dikke keramische wanden wordt de warmte goed vastgehouden. Belangrijk detail is dat de buitenkant van de barbecue niet gloeiend heet wordt. De barbecue is tevens vorstbestendig. In de keramische deksel van de Egg Mini zit een thermometer.

De Big Green Egg is de meest effectieve outdoor cooker op de markt. Iedere Big Green Egg barbecue heeft standaard een RVS rooster, een RVS luchtschuif, een gietijzeren margrietschijf, een weerbestendige temperatuurmeter, en heeft een dubbele glazuurlaag zodat de Egg beschermt is tegen weer en wind. Er zijn tevens verschillende accessoires die op iedere Big Green Egg barbecue toepasbaar zijn. Zo kunt u nog meer uit uw Egg barbecue halen! De Plate Setter is een populaire accessoire onder de egg-liefhebbers, deze wordt gebruikt om indirect te kunnen garen. De plate setter tovert de Egg om in een waren op houtskool gestookte steenoven. Op deze manier kunt u gemakkelijk een pizza of brood bakken.

Wij hebben het assortiment onderverdeeld in modellen, accessoires en onderdelen. Dit om het overzicht zo duidelijk mogelijk te houden. Indien er vragen zijn, twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Big Green Egg Mini

De Big Green Egg Mini is het kleinste model uit de serie Big Green Egg barbecues. De Mini weegt maar 15 kg en het rooster heeft een diameter van 23 cm. Het rooster is geschikt om voor vier personen heerlijke gerechten te bereiden. Nu kan het zo zijn dat u thuis geen grote barbecue kwijt kunt. In dat geval is de Mini barbecue uitermate geschikt voor u! De Mini uitvoering is ideaal om mee te nemen naar de camping, op de boot of gewoon thuis onder de afzuigkap. De Mini neemt niet veel ruimte in, dus kan na gebruik makkelijk worden opgeborgen. De Big green Egg barbecue kan het hele jaar door gebruikt worden om te bakken, koken, grillen, stoven, of te roken. Ook wordt de Big Green Egg Mini in veel professionele keukens gebruikt om kleine á la carte gerechten te maken. Het is een unieke barbecue die gegarandeerd voor een fantastische gebruikservaring zorgt.

Er zijn twee modellen van de Mini. Het eerste model is een Big Green Egg Mini zonder onderstel. Het tweede model is een Mini barbecue met onderstel. Door middel van het driepootonderstel kunt u de Egg ook als tafelmodel gebruiken.

Uiteraard zijn er ook talloze accessoires speciaal voor de Mini beschikbaar. Deze accessoires zorgen voor nog meer barbecue plezier.

Klantenservice

Bekijk de videoDe Big Green Egg Mini bestaat uit keramiek en roestvrijstaal. Voor het aanmaken van de barbecue wordt houtskool gebruikt. De Big Green Egg verbruikt zeer weinig van het houtskool, waardoor u tijdens het koken geen extra houtskool hoeft toe te voegen. Door de dikke keramische wanden wordt de warmte goed vastgehouden. Belangrijk detail is dat de buitenkant van de barbecue niet gleoiend heet wordt. De barbecue is tevens vorstbestendig. In de keramische deksel van de Egg Mini zit een thermometer.

De Mini
De Big Green Egg Mini is het kleinste model uit de serie Big Green Egg barbecues. De Mini weegt maar 15 kg en het rooster heeft een diameter van 23 cm. Het rooster is geschikt om voor vier personen heerlijke gerechten te bereiden. Nu kan het zo zijn dat u thuis geen grote barbecue kwijt kunt. In dat geval is de Mini barbecue uitermate geschikt voor u! De Mini uitvoering is ideaal om mee te nemen naar de camping, op de boot of gewoon thuis onder de afzuigkap. De Mini neemt niet veel ruimte in, dus kan na gebruik makkelijk worden opgeborgen. De Big green Egg barbecue kan het hele jaar door gebruikt worden om te bakken, koken, grillen, stoven, of te roken. Ook wordt de Big Green Egg Mini in veel professionele keukens gebruikt om kleine á la carte gerechten te maken. Het is een unieke barbecue die gegarandeerd voor een fantastische gebruikservaring zorgt. Er zijn twee modellen van de Mini. Het eerste model is een Big Green Egg Mini zonder onderstel. Het tweede model is een Mini barbecue met onderstel. Door middel van het driepootonderstel kunt u de Egg ook als tafelmodel gebruiken. Uiteraard zijn er ook talloze accessoires speciaal voor de Mini beschikbaar. Deze accessoires zorgen voor nog meer barbecue plezier.
scroll up
WhatsApp chat