• Nu besteld, dinsdag in huis
  • Gratis verzending vanaf €40
  • Levering in Nederland en België
  • Summerdeals

De Big Green Egg Mini

De Big Green Egg Mini bestaat uit keramiek en roestvrijstaal. Voor het aanmaken van de barbecue wordt houtskool gebruikt. De Big Green Egg verbruikt zeer weinig van het houtskool, waardoor je tijdens het koken geen extra houtskool hoeft toe te voegen. Door de dikke keramische wanden wordt de warmte goed vastgehouden. Belangrijk detail is dat de buitenkant van de barbecue niet gloeiend heet wordt. De barbecue is tevens vorstbestendig. In de keramische deksel van de Egg Mini zit een thermometer.

De Big Green Egg is de meest effectieve outdoor cooker op de markt. Iedere Big Green Egg barbecue die bij Green Egg Totaal te koop is, heeft standaard een RVS rooster, een RVS luchtschuif, een gietijzeren margrietschijf, een weerbestendige temperatuurmeter, en heeft een dubbele glazuurlaag zodat de Egg beschermt is tegen weer en wind. Er zijn tevens verschillende accessoires te bestellen die op iedere Big Green Egg barbecue toepasbaar zijn. Zo haal je nog meer uit je Big Green Egg! De Plate Setter is een populaire accessoire onder de egg-liefhebbers, deze wordt gebruikt om indirect te kunnen garen. De Plate Setter tovert de Egg om in een waren op houtskool gestookte steenoven. Op deze manier kun je gemakkelijk een pizza of brood bakken.
Wij hebben het assortiment onderverdeeld in modellen, accessoires en onderdelen. Dit om het overzicht zo duidelijk mogelijk te houden, zodat je eenvoudig je Big Green Egg kunt kopen. Indien er vragen zijn, twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Bekijk de modellen
Deze afbeelding laat een Big Green Egg Mini zien.
Kenmerken en afmetingen

van de Big Green Egg Mini

Aantal personen

3 personen

Grid diameter

25 cm

Gewicht

18 kg

Oppervlak

507 cm²

Hoogte

43 cm

Big-Green-Egg-Mini-Carrousel-1
Big-Green-Egg-Mini-Carrousel-2
Big-Green-Egg-Mini-Carrousel-3

De Big Green Egg Mini is het kleinste model uit de serie Big Green Egg barbecues. De Mini weegt maar 18 kg en het rooster heeft een diameter van 25 cm. Het rooster is geschikt om voor vier personen heerlijke gerechten te bereiden. Nu kan het zo zijn dat je thuis geen grote barbecue kwijt kunt. In dat geval is de Mini uitermate geschikt! Ook is de Mini uitvoering ideaal om mee te nemen naar de camping, op de boot of gewoon thuis onder de afzuigkap. De Mini neemt niet veel ruimte in, dus kan na gebruik makkelijk worden opgeborgen. De Big green Egg kan het hele jaar door gebruikt worden om te bakken, koken, grillen, stoven, of te roken. Ook wordt de Big Green Egg Mini in veel professionele keukens gebruikt om kleine á la carte gerechten te maken. Het is een unieke en bovendien goedkope barbecue die gegarandeerd voor een fantastische gebruikservaring zorgt.
Er zijn twee modellen van de Mini te koop. Het eerste model is een Big Green Egg Mini met onderstel. Het tweede model is een Mini zonder onderstel. Door middel van het driepootonderstel is de Egg ook als tafelmodel gebruiken. Uiteraard zijn er ook talloze accessoires speciaal voor de Mini beschikbaar. Deze accessoires zorgen voor nog meer barbecue plezier.
Let ook op onze modellen in de aanbieding om je Big Green Egg zo goedkoop mogelijk te bestellen.

Big Green Egg Mini

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons