Big Green Egg Mini kopen

Vergelijken maakt het gelijk wat duidelijker.. Onderstaand zie je de Big Green Egg Mini die wordt vergeleken met 2 grotere maten.

Big Green Egg Mini-Max (+1)

Aantal personen: 4 pers. (+1 pers.)

Grid diameter: 33cm (+8cm)

Oppervlak: 855cm² (+348cm²)

Gewicht: 35kg (+18kg)

Hoogte: 50cm (+7cm)

Big Green Egg Small (+2)

Aantal personen: 4 pers.  (+1 pers.)

Grid diameter: 33cm (+8cm)

Oppervlak: 855cm² (+348cm²)

Gewicht: 36kg (+19kg)

Hoogte: 61cm (+18cm)

De Big Green Egg Mini bestaat uit keramiek en roestvrijstaal. Voor het aanmaken van de barbecue wordt houtskool gebruikt. De Big Green Egg verbruikt zeer weinig van het houtskool, waardoor u tijdens het koken geen extra houtskool hoeft toe te voegen. Door de dikke keramische wanden wordt de warmte goed vastgehouden. Belangrijk detail is dat de buitenkant van de barbecue niet gloeiend heet wordt. De barbecue is tevens vorstbestendig. In de keramische deksel van de Egg Mini zit een thermometer.

De Big Green Egg is de meest effectieve outdoor cooker op de markt. Iedere Big Green Egg barbecue die bij Green Egg Totaal te koop is, heeft standaard een RVS rooster, een RVS luchtschuif, een gietijzeren margrietschijf, een weerbestendige temperatuurmeter, en heeft een dubbele glazuurlaag zodat de Egg beschermt is tegen weer en wind. Er zijn tevens verschillende accessoires te bestellen die op iedere Big Green Egg barbecue toepasbaar zijn. Zo kunt u nog meer uit uw Egg barbecue halen! De Plate Setter is een populaire accessoire onder de egg-liefhebbers, deze wordt gebruikt om indirect te kunnen garen. De plate setter tovert de Egg om in een waren op houtskool gestookte steenoven. Op deze manier kunt u gemakkelijk een pizza of brood bakken.

Wij hebben het assortiment onderverdeeld in modellen, accessoires en onderdelen. Dit om het overzicht zo duidelijk mogelijk te houden, zodat u eenvoudig uw Big Green Egg kunt kopen. Indien er vragen zijn, twijfel niet om contact met ons op te nemen.

De Big Green Egg Mini is het kleinste model uit de serie Big Green Egg barbecues. De Mini weegt maar 15 kg en het rooster heeft een diameter van 23 cm. Het rooster is geschikt om voor vier personen heerlijke gerechten te bereiden. Nu kan het zo zijn dat u thuis geen grote barbecue kwijt kunt. In dat geval is de Mini barbecue uitermate geschikt voor u! De Mini uitvoering is ideaal om mee te nemen naar de camping, op de boot of gewoon thuis onder de afzuigkap. De Mini neemt niet veel ruimte in, dus kan na gebruik makkelijk worden opgeborgen. De Big green Egg barbecue kan het hele jaar door gebruikt worden om te bakken, koken, grillen, stoven, of te roken. Ook wordt de Big Green Egg Mini in veel professionele keukens gebruikt om kleine á la carte gerechten te maken. Het is een unieke en bovendien goedkope barbecue die gegarandeerd voor een fantastische gebruikservaring zorgt.

Er zijn twee modellen van de Mini te koop. Het eerste model is een Big Green Egg Mini zonder onderstel. Het tweede model is een Mini barbecue met onderstel. Door middel van het driepootonderstel kunt u de Egg ook als tafelmodel gebruiken. Uiteraard zijn er ook talloze accessoires speciaal voor de Mini beschikbaar. Deze accessoires zorgen voor nog meer barbecue plezier.

Let ook op onze modellen in de aanbieding om uw Big Green Egg zo goedkoop mogelijk te bestellen.

Een selectie van de Mini modellen

 • Big Green Egg Mini

  • Ø25
  • 2 pers.
  • Zonder onderstel
  • Sale-artikel
  • Firebox, Firering, Gietijzeren Margrietschuif, Hittebestendig hoge temperaturen vilt, Keramische afdekop, levenslange garantie, Rvs Luchtschuif, RVS Rooster, scharnier, Vuurkorf, Weerbestendige temperatuurmeter
  Van 614,00 Lees verder

  Vooruit bestellen mogelijk

 • Big Green Egg Mini + Carrier

  • Ø25
  • 2 pers.
  • Met onderstel
  • Sale-artikel
  • Firebox, Firering, Gietijzeren Margrietschuif, Hittebestendig hoge temperaturen vilt, Keramische afdekop, levenslange garantie, Rvs Luchtschuif, RVS Rooster, scharnier, Vuurkorf, Weerbestendige temperatuurmeter
  Van 714,00 Selecteer opties
  Nu besteld, overmorgen in huis
 • Big Green Egg Mini + Carrier + Cover

  • Ø25
  • 2 pers.
  • Met onderstel
  • Sale-artikel
  • Carrier, Cover, Firebox, Firering, Gietijzeren Margrietschuif, Hittebestendig hoge temperaturen vilt, Keramische afdekop, levenslange garantie, Rvs Luchtschuif, RVS Rooster, scharnier, Vuurkorf, Weerbestendige temperatuurmeter
  Van 780,00 Lees verder

  Vooruit bestellen mogelijk

Mini modellen

Bekijk alle Big Green Egg Mini modellen.

Mini accessoires

Bekijk alle Big Green Egg accessoires.

Mini onderdelen

Bekijk alle Big Green Egg onderdelen.