• Nu besteld, overmorgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €40
  • Levering in Nederland en België
  • Voorjaarsdeals

De Big Green Egg Small

Is de Big Green Mini toch net iets te klein voor u? Geen probleem dan kunt u ervoor kiezen de Big Green Egg Small te kopen. De Small is een compact, relatief goedkoop model. Desondanks kan er aardig wat vlees op. Denk hierbij aan 2 a 3 kg vlees. Ook zou u een kalkoen of een kip kunnen garen op de Big Green Egg Small. De Big Green Egg Small oogt wellicht niet heel groot, toch kunt u er voor vier tot zes personen aan vlees op klaarmaken. De Egg Small heeft een rooster met een diameter van 33 cm en weegt in totaal 35 kg.
Iedere persoon is uniek net zoals onze barbecues. Wij weten dat iedereen andere behoeftes en voorkeuren heeft. Vandaar dat u ook van de Big Green Egg Small verschillende modellen bij ons kunt bestellen. Zo is er een model zonder onderstel en een model met een onderstel te koop. Het onderstel heeft wieltjes waardoor de Big Green Egg Small makkelijk te vervoeren is. Wilt u uw Egg toch diverser maken, kijk dan eens naar onze accessoires. Zo kunt de Big Green Egg Small uitbreiden met een mooie kunststof zijtafel en een praktische, luxe afdekhoes. Creëer zo een stoer en chique uitziende tuinmeubel. De Big Green Egg Small zal een aanwinst zijn voor uw tuin.

Vergelijk met andere modellen
Kenmerken

van de Big Green Egg Small

Aantal personen

4 personen

Grid diamater

33cm

Gewicht

36kg

Oppervlak

855cm²

Hoogte

61cm

De Small is voorzien van een handig veersysteem waardoor de keramische deksel moeiteloos met één hand geopend en weer gesloten kan worden. Voor de barbecue gebruikt u houtskool. Doordat de Big Green Egg uit keramiek bestaat kan de barbecue veel warmte aan. De barbecue is zo gemaakt dat het opgewassen is tegen slecht weer. Ook is het fijn dat de buitenkant van de barbecue niet gloeiend heet wordt.
Gaat u deze zomer naar de camping met een grote groep vrienden? Vergeet dan niet om u Big Green Egg Small mee te nemen. De barbecue is compact en daardoor makkelijk op te bergen. U kunt het dus prima kwijt in uw caravan, camper of tent. Wees de gangmaker op de camping met uw Big Green Egg Small. Bereid het lekkerste vlees dat iemand ooit heeft gegeten.
Bent u een liefhebber van barbecueën? Kunt u niet wachten om indruk te maken op al uw vrienden en familieleden met de Big Green Egg Small? Wacht dan niet langer en bestel uw Big Green Egg Small vandaag nog, mogelijk is deze zelfs in de sale! Om het overzicht zo duidelijk mogelijk te houden, is het assortiment onderverdeeld in verschillende categorieën. Ook hebben wij regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Zo wordt het voor u nog makkelijker én goedkoper om het voor u gewenste product te kopen.
Indien er vragen zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag verder.

Big Green Egg Small