• Nu besteld, overmorgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €40
  • Levering in Nederland en België
  • Herfstdeals

De Big Green Egg MiniMax

De Big Green Egg MiniMax is het nieuwste model uit de Big Green Egg serie. Dit compacte model heeft dezelfde hoogte als de Mini en het oppervlak van de Small, qua verhouding is het kookoppervlak dus erg groot. Deze combinatie maakt de Big Green Egg MiniMax zeer geschikt om mee te nemen. Het kookstel weegt een stuk minder dan de grotere Egg-modellen en komt met handvaten wat dit model makkelijk vervoerbaar maakt.
Zelf geen tuin of balkon? Geen probleem, neem de MiniMax mee naar het park en geniet daar van een heerlijke maaltijd in het zonnetje. Vervoeren hoeft natuurlijk niet, dit kleine tafelmodel past ook perfect op een stadsbalkonnetje. Op professioneel vlak is de MiniMax ideaal voor bijvoorbeeld catering of de kleinere keuken. Je kunt het hele jaar door genieten van de MiniMax dankzij zijn hightech design. Het keramiek kan extreme temperaturen aan zonder dat dit invloed heeft op de temperatuur binnenin de Egg. Denk dus niet alleen aan een zomerse barbecue bij de Big Green Egg MiniMax, maar ook aan een bijzonder bereid kerstmenu. De Big Green Egg MiniMax die bij ons te bestellen is, is uitgevoerd met een dubbel scharniersysteem en wordt geleverd met een 4-poots onderstel om zo het gebruiksgemak te vergroten. Het rooster met een diameter van 33 cm maakt deze Egg geschikt om voor ongeveer zes personen lekker te grillen, te roken of te bakken. Verder kun je pannen of ovenschalen op het rooster zetten waardoor ook ovenschotels en taarten te bereiden zijn.

Big-Green-Egg-MiniMax-model
Kenmerken en afmetingen

van de Big Green Egg Mini-Max

Aantal personen

4 personen

Grid diameter

33 cm

Gewicht

35 kg

Oppervlak

856 cm²

Hoogte

50 cm

Big-Green-Egg-Mini-Carrousel-1
Big-Green-Egg-MiniMax-Carrousel-2
Big-Green-Egg-MiniMax-Carrousel-3
Big-Green-Egg-MiniMax-Carrousel-4

Het MiniMax-model bestaat uit keramiek en heeft een roestvrijstalen luchtschuif en grillrooster. Tien of vijftien minuten na het aansteken is het kookstel klaar voor gebruik. De buitenkant wordt hierbij niet heet dankzij de dubbele glazuurlaag. Verder beschikken de Egg’s over een zelfreinigend systeem waardoor er weinig schoonmaakwerk overblijft. Nadat je klaar bent met koken, sluit je de deksel en de overgebleven warmte brandt het rooster schoon. Bij het volgende gebruik zul je zien dat de Egg al vrijwel geheel schoon is.
Zoals je van Big Green Egg gewend bent, zijn er ook voor de MiniMax vele accessoires beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de plate setter waar je heerlijke pizza’s mee kunt maken, aan de baking stone voor het bakken van brood of aan de kiphouder voor het garen van een malse kip. Extra voordelig aan de MiniMax is het feit dat de meeste accessoires voor de Small ook op de MiniMax passen. Er zijn natuurlijk nog veel meer opties, bekijk hier alle mogelijke accessoires voor de MiniMax.
Zeker als je de MiniMax in de sale kunt kopen, is dit een goedkoop alternatief voor de grotere modellen in de Big Green Egg serie!

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons