• Nu besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €40
  • Levering in Nederland en België
  • Summerdeals

De Big Green Egg Large

De Big Green Egg Large is een ontzettend populaire maat uit de Big Green Egg serie. Vaak wilt u toch wel veel vlees of vis tegelijkertijd bereiden, zodat u en uw gasten gezamenlijk kunnen eten. Wellicht heeft u een grote familie of een grote vrienden groep. Of u vindt het simpelweg gewoon leuk om met veel mensen uw passie voor grillen te delen. Dit kan allemaal door de Big Green Egg Large te bestellen. De elegante barbecue heeft een rooster met een diameter van 46 cm. Hier pas dus aardig wat vlees op. Uiteraard kan er ook veel meer dan vlees op de Big Green Egg Large. Denk hierbij aan kreeften en grote stukken vis. Voor aardappel- en groentegerechten kunt u pannen en ovenschalen op het rooster plaatsen. Zo wordt een taart bakken of lasagne maken een eitje! De Big Green Egg Large weegt 70 kg en is te koop in verschillende soorten modellen. Zo kunt u altijd zelf bepalen welk model het beste bij u past. Zo kunt u een Big Egg Green Large kopen met een onderstel, met zijplankjes en afdekhoes of als een compleet meubel. Kijk voor alle mogelijkheden bij modellen. Hier staan een paar voorbeelden uit ons prachtige, goedkope assortiment, waarin u in de sale ook mooie aanbiedingen vindt.
Als eigenaar van een Big Green Egg Large bent u gegarandeerd van veel barbecue plezier. Een groot voordeel aan de Big Green Egg Large is dat het een dubbel veersysteem heeft. Dit zorgt voor nog meer kookcomfort. Met zo’n grote barbecue heeft u uiteraard ook wat hulpstukken nodig. Dit is vooral om uw barbecue plezier te vergroten. Doordat de Big Green Egg Large, net zoals al haar familieleden zoals de Egg Medium of de Egg small, van keramisch materiaal is, wordt de warmte goed vastgehouden. In de deksel van de Egg zit een thermometer. Zo kunt u altijd zien hoeveel graden Celsius het binnen in de barbecue is. Ook heeft de Big Green Egg large het grootste assortiment als het aankomt op accessoires. Bent u een paella fan? Kijk dan eens naar de speciaal voor de Big Green Egg Large ontwikkelde paellapan. De pan is geheel van roestvrij staal. Ook zijn er veel verschillende soorten rekken en ‘verhogers’ te koop. Met die rekken en ‘verhogers’ kunt u tot zo’n 10 kg vlees of vis klaarmaken. Loopt het water u ook al in de mond?

Bekijk de modellen
Big-Green-Egg-Large-Featuredmodel
Kenmerken en afmetingen

van de Big Green Egg Large

Aantal personen

8 personen

Grid diameter

46 cm

Gewicht

73 kg

Oppervlak

1688 cm²

Hoogte

84 cm

De buitenkant van de Big Green Egg Large wordt niet gloeiend heet. Zo is het ook een veilige barbecue voor als u kinderen heeft rondrennen. De barbecue is beschermd tegen regenachtig weer, vrieskou of wind. U kunt de Big Green Egg large gewoon in uw tuin laten staan. Mocht u toch een hoes ter extra bescherming willen, dan kunt dat ook bij ons bestellen. Alles is mogelijk! Het schoonmaken van de Big Green Egg Large is ook zo gebeurd. De kolen die over zijn kunt u de volgende keer gewoon weer gebruiken. Het as valt door het onderste roostertje “grate”. Na een keer of 4 a 5 barbecuen dient u het as uit de egg te halen. Het rooster brand zichzelf schoon, eventueel kunt u ook met de stalen schoonmaakbostel het rooster schoonschuren.
Overtuigd? Of heeft u toch nog een paar vragen voordat u de Big Green Egg Large wil kopen? Bel ons! Wij helpen u graag verder

Big Green Egg Large

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons