Bekijk de videoDe buitenkant van de Big Green Egg Large wordt niet gloeiend heet. Zo is het ook een veilige barbecue voor als u kinderen heeft rondrennen. De barbecue is beschermd tegen regenachtig weer, vrieskou of wind. U kunt de Big Green Egg large gewoon in uw tuin laten staan. Mocht u toch een hoes ter extra bescherming willen, dan kunt dat ook bij ons bestellen. Alles is mogelijk! Het schoonmaken van de Big Green Egg Large is ook zo gebeurd. De kolen die over zijn kunt u de volgende keer gewoon weer gebruiken. Het as valt door het onderste roostertje "grate". Na een keer of 4 a 5 barbecuen dient u het as uit de egg te halen. Het rooster brand zichzelf schoon, eventueel kunt u ook met de stalen schoonmaakbostel het rooster schoonschuren.

Overtuigd? Of heeft u toch nog een paar vragen? Bel ons! Wij helpen u graag verder

Big Green Egg Large

De Big Green Egg Large is een ontzettend populaire maat uit de Big Green Egg serie. Vaak wilt u toch wel veel vlees of vis tegelijkertijd bereiden, zodat u en uw gasten gezamenlijk kunnen eten. Wellicht heeft u een grote familie of een grote vrienden groep. Of u vindt het simpel weg gewoon leuk om met veel mensen uw passie voor grillen te delen. Dit kan allemaal dankzij de Big Green Egg large. De elegante barbecue heeft een rooster met een diameter van 46 cm. Hier pas dus aardig wat vlees op. Uiteraard kan er ook veel meer dan vlees op de Big Green Egg Large. Denk hierbij aan kreeften en grote stukken vis. Voor aardappel- en groentegerechten kunt u pannen en ovenschalen op het rooster plaatsen. Zo wordt een taart bakken of lasagne maken een eitje! De Big Green Egg large weegt 70 kg en is verkrijgbaar in verschillende soorten modellen. Zo kunt u altijd zelf bepalen welk model het beste bij u past. Zo kunt u kiezen voor een Big Egg Green Large met een onderstel, met zijplankjes en afdekhoes of als een compleet meubel. Kijk voor alle mogelijkheden bij modellen. Hier staan een paar voorbeelden uit ons prachtige assortiment.

Als eigenaar van een Big Green Egg Large bent u gegarandeerd van veel barbecue plezier. Een groot voordeel aan de Big Green Egg Large is dat het een dubbel veersysteem heeft. Dit zorgt voor nog meer kookcomfort. Met zo’n grote barbecue heeft u uiteraard ook wat hulpstukken nodig. Dit is vooral om uw barbecue plezier te vergroten. Doordat de Big Green Egg Large, net zoals al haar familieleden zoals de Egg Medium of de Egg small, van keramisch materiaal is, wordt de warmte goed vastgehouden. In de deksel van de Egg zit een thermometer. Zo kunt u altijd zien hoeveel graden Celsius het binnen in de barbecue is. Ook heeft de Big Green Egg large het grootste assortiment als het aankomt op accessoires. Bent u een paella fan? Kijk dan eens naar de speciaal voor de Big Green Egg Large ontwikkelde paellapan. De pan is geheel van roestvrij staal. Ook is er veel keuze uit verschillende soorten rekken en ‘verhogers’. Met die rekken en ‘verhogers’ kunt u tot zo’n 10 kg vlees of vis klaarmaken. Loopt het water u ook al in de mond?

Klantenservice

Bekijk de videoDe Big Green Egg Medium is een zeer populaire maat uit de Big Green Egg serie. De medium weegt 45 kg en het rooster heeft een diameter van 38 cm. Met de Medium kunt u met gemak voor ongeveer acht personen grillen, bakken, stoven of roken. Door het wat grotere formaat is de Egg Medium zeer geschikt om veel plezier te beleven tijdens het barbecueën met vrienden of familie. Op de Big Green Egg Medium kunt u met gemak een hele kip garen en er past 4 a 6 kg aan vlees op het rooster, dat u in één keer kan garen of grillen.

De Egg Medium heeft drie verschillende modellen. Zo hebben wij zowel een model met een onderstel voor u, als een model zonder onderstel. Door het kiezen voor een Egg met een onderstel, wordt het gebruik van de Medium barbecue alleen maar gemakkelijker. Het is een solide onderstel met wielen. Dit zorgt voor een goede werkhoogte en maakt uw Big Green Egg gemakkelijk verplaatsbaar. U kunt op het onderstel ook een ‘Handler’ monteren voor een nog betere mobiliteit. Het laatste model is een Big Green Egg Medium Compleet. Dit betekent dus dat u uw tuin kunt voorzien van een complete buitenkeuken. Heerlijk voor de barbecueliefhebbers onder ons.

De Medium
De Big Green Egg Medium bestaat uit keramiek en roestvrijstaal. De Big Green Egg Medium is binnen tien a vijftien minuten na het aansteken klaar voor gebruik. De temperatuur is regelbaar tot 500 a 600 graden Celsius. Door de dikke keramische wanden wordt de warmte goed vastgehouden. Het keramiek kan temperaturen tot wel 1100 graden Celsius aan. Belangrijk detail is dat de buitenkant van de barbecue koel blijft. De barbecue is tevens vorstbestendig.
scroll up
WhatsApp chat