Over GET

Over GET

 

Greeneggtotaal, alles voor en over Big Green Egg.

Greeneggtotaal is met bijna 15 jaar aan ervaring dé Big Green Egg specialist. Wij zijn de grootste Big Green Egg dealer van Nederland.
Sinds de beginjaren zijn wij enthousiast en gedreven Premium Dealer van Big Green Egg, meer dan elk alternatief dé barbecue onder de barbecues. Wij hebben een onderscheidend en ruim aanbod buitenkeukens, assortiment, service & klanttevredenheid, gecombineerd met een aantrekkelijke prijsstelling.

 

Een kleine 15 jaar geleden is Greeneggtotaal opgericht door de eigenaar van het bedrijf, Ramon van Koppen. Tegenwoordig heeft Greeneggtotaal 4 vestingen in Nederland. Zo zijn we gevestigd in Steenbergen, Groningen, Milheeze en Bussum. Onze showroom is gevestigd in Steenbergen. Hier kunnen wij de meeste modellen, tafels en accessoires laten zien. Ook onze voorraad is gevestigd in Steenbergen. Vanuit hier worden al onze bestellingen verstuurd.

Het volledige team bestaat uit 14 enthousiaste en gedreven werknemers die dagelijks klaar staan om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen.

Vacatures

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons