• Nu besteld, dinsdag in huis
  • Gratis verzending vanaf €30, met uitzondering van Houtskool
  • Levering in 🇳🇱 + 🇧🇪

Binnen gebruiken

 

We raden sterk af de Big Green Egg binnen te gebruiken. Overigens geldt dat voor alle barbecues in het algemeen. Hoewel het mogelijk is om één van de kleinere modellen van de Big Green Egg onder professionele omstandigheden binnen te gebruiken, moet u zich bewust zijn van de risico’s.

Big Green Egg binnen gebruiken

Bij het gebruik van de Big Green Egg kan veel rook ontstaan, zeker bij het bereiden van recepten waar veel vetten in zitten. Het is dus van belang dat deze rook goed weg kan. Hiervoor heb je een afzuigkap nodig met een goed vermogen en met een uitgang naar buiten. Als je enkel beschikt over een afzuigkap met een filter en zonder uitgang naar buiten, barbecue dan zeker niet binnen! Het inademen van rook brengt gezondheidsrisico’s met zich mee.

Naast het risico dat er te veel rook ontstaat die niet goed weg kan, bestaat er bij verkeerd gebruik van een barbecue altijd een kans op brand. Door de aanzuigende kracht van een afzuigkap kunnen er bij open vuur oncontroleerbare vlammen ontstaan. Kortom, indien het niet gaat om gebruik door een professional in een professionele omgeving, raden wij het gebruik van de Big Green Egg binnen af!

Tips voor veilig gebruik

Lees ons artikel met tips voor veilig gebruik van je Big Green Egg.

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons