Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Persoonlijke levering op afspraak inclusief montage

Onze bezorg & installatieservice is uniek! Als u kiest voor de betaalde installatie service en complete montage nemen wij na ontvangst van de bestelling contact met je op om een afspraak te maken voor levering. De afspraak zal plaatsvinden, wanneer het jou uitkomt. Dit kan ook in het weekend.

Bij de persoonlijke levering kunnen we een dagdeel afspreken waardoor je niet de hele dag thuis hoeft te wachten. Ook word je vooraf nog even gebeld als we onderweg zijn. Wel zo makkelijk.

Onze wel gewaardeerde montage service houdt in:

  • Compleet gemonteerde levering (in sommige gevallen vind de montage bij jou thuis plaats)
  • Persoonlijke levering op het moment dat het je gelegen komt
  • Startklaar op de gewenste plek bij jou in de tuin
  • De basisinformatie over het gebruik wordt toegelicht
  • Ook eventuele overige vragen kunnen worden gesteld bij de levering
  • Geen afval of karton, dat nemen we direct weer mee!

Voor deze service betaalt u 85 euro, we ontzorgen je met de installatie en dat zorgt er voor dat je direct aan de slag kunt en zeker weet dat uw Big Green Egg op de juiste manier is geïnstalleerd!

Onze Bezorg en Installatieservice bieden wij in geheel Nederland en België. Wij werken met eigen opgeleiden bezorgers die de nodige kennis over de Big Green Egg hebben.

Hoelang duurt de installatie?

Het voorbereidende werk doen wij al onze werkplaats, waardoor we bij jou niet voor verassingen komen te staan. We zijn dan ook vaak maar een half uur tot uurtje bezig, waarna je direct aan de slag kunt met je nieuwe Big Green Egg!

Heeft mijn Green Egg een onderhoudsbeurt nodig?

Is uw Big Green Egg toe aan een onderhoudsbeurt? Dat nemen wij graag voor u uit handen. Tegen een geringe vergoedingen vervangen wij voor u het vilt, stellen we het scharnier netjes af, maken we de Green Egg weer helemaal schoon. Bekijk onze Check & Clean pagina.

Reparatie?

Is uw Green Egg beschadigd, dan kunnen wij u tevens voorzien van alle onderdelen. Onze EGGsperts herstellen het graag voor u!

Greenegg Olie

Kom je er niet uit?

Heb je nog meer vragen over onze producten óf onze services? Dan helpen wij jou graag verder. We zullen er alles aan doen om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt.

Je kunt contact opnemen met ons via de onderstaande mogelijkheden.

Maar je kunt ons natuurlijk ook bellen via 016 750 06 23

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons