• Nu besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €30, met uitzondering van Houtskool
  • Levering in 🇳🇱 + 🇧🇪

Retourneren en ruilen

Een product retourneren of ruilen?

Voor al je aankopen geldt een bedenktermijn van 30 dagen. Vul hiervoor het retourformulier in en retourneer gratis het ongewenste (niet gebruikte) product.

Hoe werkt het retourproces?

Wanneer wij het retourformulier hebben ontvangen, ontvang je van ons een label. Print dit label en plak deze op de doos. Het enige wat je nog hoeft te doen is het pakket af te geven bij een DHL pick-up point. Na ontvangst crediteren wij het volledige aankoopbedrag of sturen we het gewenste nieuwe product.

Wil je een ander product ontvangen?

Geef dit aan op het retourformulier, nadat wij je retour hebben ontvangen heb je 1 dag later het gewenste product in huis. Een eventueel verschil in prijs wordt gecrediteerd of berekend. Hiervoor ontvang je een factuur. Het verschil kan je dan betalen met dezelfde betaalmethode als waar je de bestellingen mee hebt betaald.

Mijn product is beschadigt geleverd?

Dat is balen natuurlijk! Ondanks onze zorgvuldige verpakkingen, kan het zijn dat tijdens transport je bestelling beschadigd is geraakt.

Meld het ons direct via het retourformulier of bel met onze klantenservice. Wij sturen je vervolgens een nieuw exemplaar.

Mijn bestelling is incompleet geleverd?

Ondanks onze uiterste zorg, kan het zijn dat je bestelling niet compleet is geleverd.

Meld het ons direct via het retourformulier of bel met onze klantenservice. Wij sturen je vervolgens het ontbrekende exemplaar.

Wat is de status van mijn retour?

Wanneer wij je retour hebben ontvangen, sturen we een bevestiging per mail. In deze mail staat tevens de bevestiging dat we de credit van het volledige aankoopbedrag hebben uitgevoerd. De volgende dag staat het geld weer op je rekening!

Heb je vragen over je retour? Neem dan gerust contact met ons op.

Greenegg Olie

Kom je er niet uit?

Heb je nog meer vragen over onze producten óf onze services? Dan helpen wij jou graag verder. We zullen er alles aan doen om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt.

Je kunt contact opnemen met ons via de onderstaande mogelijkheden.

Maar je kunt ons natuurlijk ook bellen via 016 750 06 23

Onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Greeneggtotaal — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Onze vestigingen

Greeneggtotaal heeft in totaal 4 vestigingen waar je van harte welkom bent in onze showrooms. In de showrooms kun je het meeste van de producten in het assortiment bekijken, maar ook eventueel direct kopen. Mocht je vragen hebben over onze producten, diensten en of vestigingen?

Chat met ons